Shedeur Sanders, NFL taslak stok damlası iddialarının “aptal altın” olduğunu söylüyor

HalaycıBaşı

New member
Eski Colorado oyun kurucu Shedeur Sanders, geçen haftaki NFL keşif kombinasyonunda pas atmayı seçti. Ancak Indianapolis'e seyahat etti ve birkaç takımla toplantılar yaptı.

Sanders ayrıca medyadan sorular aldı. İzcilik birleşiminden bir şeyin önümüzdeki ayın NFL taslağında nereye düştüğünü etkileyip etkilemeyeceği belirsizliğini koruysa da, bazı anonim eleştiriler ortaya çıktı.

NFL Insider Josina Anderson, “ilk yedide taslak hazırlayan bir takımın” en az bir yardımcı antrenörü Sanders'ı “küstah” ve “kibirli” olarak nitelendirdiğini bildirdi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Colorado oyun kurucu Shedeur Sanders, 28 Şubat 2025'te Indianapolis'teki NFL Scouting Combine'daki bir basın toplantısında konuşuyor. (AP Photo/George Walker IV)

Anderson, “Ekibi doğrudan çağırmamak için takımı adlandırmıyorum. Sadece bu koçun kişisel değerlendirmesinin, Sanders'ın Medya ile Medya ile basın toplantısında birçok gazeteciye nasıl karşılaştığının tam tersi olduğunu paylaşıyorum.”

Yakın zamanda sosyal medyaya gönderilen bir videoda Sanders, taslak stokunun düştüğü ve “Fool's Altın” olarak tanımladığı fikrini reddetti.

Ex-Ohio State yıldızı Will Howard, sert izci birleştirme eleştirisinin ortasında Shedeur Sanders'dan destek alıyor

“Ben bir Raider hayranıyım,” kamera operatörü Sanders'ın kıyafetleri hakkında bir soruşturmaya cevap verdi. “Senin için dua ediyorum bebeğim. Akıncılara çok kötü gitmeni istiyorum. Umarım Tanrı'ya senin için ticaret yaparlar.”

“Peki, şu anda hisse senedimi bırakmaya çalışan herkes, kim bilir, adamım?” Dedi Sanders. “Hayatın nasıl olduğunu biliyorsun. Ama bu, bu. Aptalın altın. Gerçek değil. Medyaya inanmayın.”

Kazandıktan Sonra Shedeur Sanders

Colorado Buffaloes'dan oyun kurucu Shedeur Sanders, 7 Ekim 2023'te Ariz, Ariz'daki Arizona Eyaleti Sun Devils'e karşı bir maçtan sonra sahadan çıkarken kutluyor. (Christian Petersen/Getty Images)

Sanders, franchise'da azınlık hissesi olan Tom Brady ile olan ilişkisi nedeniyle Las Vegas Raiders ile bağlantılı. Las Vegas bu yılki taslakta 6 numaralı seçim yaptı.

Sanders ve eski Miami Star Cam Ward'ın Nisan ayında taslağında seçilen ilk iki çeyrek sırt olacağı öngörülüyor.

Shedeur Sanders sahaya bakıyor

Colorado oyun kurucu Shedeur Sanders, 1 Mart 2025 Indianapolis'teki NFL Scouting Combine'da bir matkap izliyor. (AP Photo/Michael Conroy)

Famer Deion Sanders profesyonel futbol salonu, Jackson Eyaletinde ve Colorado'da oğulları Shedeur ve Shilo'ya koçluk yaptı. Buffaloes baş antrenörü, her iki oğluna da koçluk yapabilseydi Colorado'dan sadece bir NFL işi için ayrılmayı düşüneceğini söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Düşünmenin tek yolu [coaching in the NFL] Ocak ayında “Günaydın Amerika” dedi oğullarıma koçluk yapmak.

Shedeur son kolej futbol sezonunu 4.134 geçiş yarda, 37 gol ve 10 müdahale ile bitirdi.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.