Patriots'tan Robert Kraft: İsrail karşıtı protestolar 'birçok insanı korkutuyor'

HalaycıBaşı

New member
New England Patriots takımının sahibi Robert Kraft, son haftalarda Amerikalılara ABD genelindeki üniversite kampüslerinde nefrete karşı seslerini yükseltmeleri yönünde çağrıda bulundu.

Kraft, bu hafta ülke çapında çeşitli gazetelerde tam sayfa ilanlar yayınlamaya hazırlanırken Çarşamba gecesi Haberler Channel'ın “Hannity” programına çıktı.

Kraft, “Üniversitelerimizin ülke olarak rekabet avantajlarımızdan biri olduğunu düşünüyorum ve şu anda Amerika'da olup bitenlerin pek çok insanı korkuttuğunu düşünüyorum” dedi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



New England Revolution'ın sahibi/yatırımcısı Robert Kraft, aile üyeleriyle birlikte New England Revolution ile FC Cincinnati arasında 17 Mart 2024'te Foxborough, Massachusetts'teki Gillette Stadyumu'nda oynanacak maç öncesinde Gazze'deki sevdiklerinin serbest bırakılmasını bekliyor. (Fred Kfoury III/Getty Images aracılığıyla Icon Sportswire)


“Bu savaşı kazanacağımızı bilmek istiyorlar. Ben de şunu soruyorum: 'Siz bu ülkeyi önemseyen ve sesinizi yükseltecek iyi dinleyiciler misiniz?' Üniversiteler eleştirel tartışmaların ve farklı bakış açılarının olduğu yerlerdi. Biz nefreti ve sindirmeyi öğretmiyorduk.”

Columbia Üniversitesi'nde okuyan Kraft, Antisemitizmle Mücadele Vakfı adına gazetelere ilan verecek. Vakfı, bu yıl antisemitizm ve diğer nedenler hakkında farkındalık yaratmak amacıyla bir Super Bowl reklamı yayınladı.

OKULU İSRAİL KARŞITI AJİTATÖRLERE teslim olan KUZEYBATI PROFESÖRÜ, KÖTÜ ŞÖYLÜ TERÖRİST RADİKALİN OĞLUDUR


İsrail karşıtı protestocular Columbia Üniversitesi önünde toplanmaya devam ediyor


İsrail karşıtı protestocular 30 Nisan 2024 Salı günü New York City'deki Columbia Üniversitesi önünde toplandı. Columbia, öğrenciler Hamilton Hall'u işgal ettikten sonra kampüsünün “koşullar aksi izin verene kadar” kapalı kalacağını duyurdu. (Haberler Digital'den Rashid Umar Abbasi)


“Bu reklamları kaldırmamın nedeni, insanların iyi insanların – ve vakfımıza geldiler – gerçekten önemsediklerini ve Martin Luther King'in söylediği gibi sessiz kalmamaları ve açıkça konuşmaları gerektiğini bilmelerini istiyorum. (Clarence B. Jones) ile bu konuyu konuştuk” diye açıkladı.

“Amerika'nın sunduğu şeylerden en çok yararlanan benim. Columbia'ya tam akademik burs kazandım. Büyük hayaller kurdum. Zor zamanlar geçirdim ama burası dünyanın en harika ülkesi. Ve ben de ayrıcalıklıyım. diğer şeyler, memleketimde bir NFL franchise'ına sahip olmak. 25 yaşıma kadar arabam yoktu. Bu değerleri bu ülkeye gelen herkes için canlı tutmak istiyorum.”

Kraft nefret değil “empati” çağrısında bulundu.


Robert Kraft, Eylül 2022'de


New England Patriots'ın sahibi Robert Kraft, 11 Eylül 2022'de Miami Gardens, Florida'da Hard Rock Stadyumu'nda Miami Dolphins'e karşı oynanan maçtan önce. (Megan Briggs/Getty Images)


FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Patriots'un sahibi geçen ay Columbia'da İsrail karşıtı şiddet şiddetlendiğinde mezun olduğu okuldan desteğini çekti.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.



Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.