Jason Kelce'nin Super Bowl yüzüğü biber havuzunda dalış yarışmasından sonra 'resmi olarak gitti'

HalaycıBaşı

New member
Jason Kelce'nin çok özel bir mücevher parçası eksik.

Jason ve erkek kardeşi Travis Kelce'nin popüler “New Heights” podcast'inin yakın zamanda yayınlanan bir sayısında, yakın zamanda emekli olan Philadelphia Eagles hücum yan hakemi, çok sevdiği Super Bowl yüzüğünü kaybettiğini açıkladı.

Yüzük, Eagles'ın 2018 Super Bowl'da Tom Brady liderliğindeki New England Patriots'a karşı kazandığı galibiyetin anısına yapıldı. Zafer, serinin ilk ve tek Super Bowl şampiyonluğu oldu.

Super Bowl yüzüğünün yanlış yerleştirilmesi bir NFL şampiyonunun kaçınmayı umduğu bir şey olsa da Kelce'nin yüzüğü kaybetme şekli alışılmadık bir durumdu.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



Philadelphia Eagles'tan Jason Kelce, 4 Mart 2024'te Philadelphia'daki NovaCare Kompleksi'nde NFL'den emekli olduğunu duyurduktan sonra tepki gösterdi. (Tim Nwachukwu/Getty Images)


Kelce kardeşler Büyük Lombaby Oyunlarını Cincinnati Üniversitesi'nde düzenlediler. Yarışmanın bir noktasında katılımcılardan biber dolu havuzlara atlarken aksesuarların bulunduğu bir çorabı emniyete almaları istendi. Görünüşe göre Kelce'nin şampiyonluk yüzüğü çoraplardan birinin içindeydi.

“Bir talihsizlik vardı. Bildiğiniz gibi bu oyun Super Bowl yüzüğümü sürekli kaybettiğim için var oldu ve Travis'in bunu hala bilip bilmediğini bile bilmiyorum ama bu etkinlikte yasal olarak Super Bowl yüzüğümü kaybettim. ” Jason son “New Heights” bölümünde şunu söyledi.

WRESTLEMANIA 40: EAGLES BÜYÜK JASON KELCE, LANE JOHNSON, REY MYSTERIO VE ANDRADE'İN MAÇI KAZANMASINA YARDIMCI OLUYOR

Jason, biber havuzlarının ve içlerindeki her şeyin atıldığını ekledi.

“Bunu bulamadılar. … Bütün bunlar atıldı. Dolayısıyla Super Bowl yüzüğümün şu anda Cincinnati Tri-State bölgesindeki bir çöplükte olduğunu rahatlıkla varsayabiliriz. Bunun olacağını düşünmemiştim. olmak.”

Travis, Kansas City Chiefs'teki 11 yıllık kariyeri boyunca üç şampiyonluk kazandı ve kardeşinin talihsizliğini öğrendiğinde geri durmadı.

Chiefs'in sıkı tarafı, “Sen tam bir embesilsin” dedi.

MOMENTİ X'TE GÖRÜNTÜLEYİN

Yüzüğü ararken bir noktada metal detektörü bile kullanıldı, ancak Jason sonunda yüzüğünün “resmi olarak kaybolduğu” sonucuna vardı.

“Aklıma gelen tek şey, bir noktada çorabın üçlü yoldan atılması, havuzun dışına çıkması ve bir şekilde atılması,” yedi- zaman Pro Bowler dedi.

“Ama evet, Super Bowl yüzüğü resmen gitti.”


Jason Kelce futbol sahasında


Jason Kelce, baba olmanın hayatının en önemli anlarından biri olduğunu söylüyor. (Andy Lewis/Getty Images aracılığıyla Icon Sportswire)


Kelce zaten sigorta talep sürecini başlattı. Sigorta şirketinin talebi gerçekten kabul edip etmeyeceği ve zararı karşılayıp karşılamayacağı henüz bilinmiyor.

Jason, “Sanırım sigorta şirketinin bunu karşılayıp karşılayamayacağı konusunda söyleyecek bazı şeyleri olabilir” dedi.

“Evet, %100” diye yanıtladı Travis, “özellikle de onu nasıl kaybettiğinizi tüm dünyaya anlatıyorsanız.”

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Travis daha sonra izleyicilere ve dinleyicilere bir uyarıda bulundu.

Dokuz kez Pro Bowl'un sıkı sonu, “Jason'ın yaptığını yapmayın” dedi.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.



Chantz Martin, Haberler Digital'de spor yazarıdır.