Bill Belichick, çaylak kuralının 'tek istisnası' olan Giants'ın harika olduğunu söyledi

HalaycıBaşı

New member
Uzun zamandan sonra ilk kez gazi NFL baş antrenörü Bill Belichick taslağı kenardan, daha doğrusu yayın kabininden gözlemleyecek.

Çarşamba günü, eski NFL oyuncusu Pat McCafee, “The Pat McAfee Show”da eski uzun süreli Yeni ingiltere yurtseverleri Koç, önümüzdeki hafta ESPN+'da yayınlanan özel draft taslağının sunuculuğunu üstlenecek.

Hem teknik direktör hem de genel menajer olarak görev yapan Belichick, Çarşamba günü izleyicilere Detroit'teki yorumunun nasıl olacağına dair fikir verdi.



New York Giants'tan Harry Carson, #53, Lawrence Taylor, #56 ve savunma antrenörü Bill Belichick (ortada), 4 Ocak'ta New Jersey'in East Rutherford kentinde San Francisco 49ers'a karşı oynanan maçta zaferlerini su kovasıyla kutluyorlar. 1987. (Fotoğraf: Jerry Wachter/Sports Illustrated, Getty Images aracılığıyla)


FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Draft seçimlerini nasıl derecelendireceğini tartışan Belichick, kendi deneyimine dayanarak, bir oyuncunun NFL kariyerinde bir ila iki yıl içinde fiyasko olarak kabul edilip edilmeyeceğine karar verdiğini açıkladı.

“Brady çaylak yılında oynamadı” dedi. “Sen karar ver Tom Brady ilk yılından sonra ve kelimenin tam anlamıyla hiçbir şeyiniz yok. Şu ana kadar oynanan en iyi oyuncudan bahsediyorsun.”

Ancak Belichick'in bir istisnası vardı: New York Devleri efsane Lawrence Taylor.


Lawrence Taylor Giants maçına katıldı


Hall of Fame Lawrence Taylor, 3 Kasım 2014'te East Rutherford, New Jersey'deki MetLife Stadyumu'nda New York Giants ile Indianapolis Colts arasında oynanan maça katıldı. (Jim McIsaac/Getty Images)


BILL BELICHICK, SONRAKİ KONU İÇİN DİĞER NFC DOĞU TAKIMLARIYLA BİRLİKTE DEVLERLE BİRLEŞMEYİ PEKLİYOR

“Lawrence Taylor farklı bir hikayeydi. Lawrence Taylor ilk günden itibaren takımı etkiledi, sahadaki en iyi oyuncu olduğunu, herkesten çok daha iyi olduğunu gösterdi ve [we] O andan itibaren onun etrafında bir savunma oluşturduk.”

Şöyle devam etti, “Genelde çaylak yılının ilk günü olmaz. Lawrence Taylor'ın bu kuralın tek istisnası olacağını söyleyebilirim.”

1981 draftında ikinci sıradan seçilen Taylor, hiç vakit kaybetmeden NFL süperstarı oldu. İki kez Super Bowl şampiyonu olan Taylor, ligin MVP'si seçildiği 1986 yılı da dahil olmak üzere üç kez Yılın Savunma Oyuncusu seçildi.

O yıl ligi çuvallarda yönetti ve kariyerini sekiz kez Birinci Takım All Pro olarak 10 Pro Bowl ödülüyle tamamladı.


Lawrence Taylor kovuldu


Eski New York Giants defans oyuncusu Lawrence Taylor, #56, 12 Eylül 1993'te East Rutherford, New Jersey'deki Giants Stadyumu'nda oynanan maçta Tampa Bay Buccaneers'ın oyun kurucusu Craig Erickson'u kovarken görülüyor. Taylor 10 Pro Bowls'da oynadı ve Giants'ı iki Super Bowl şampiyonluğuna taşıdı. (MARK D. PHILLIPS/AFP, Getty Images aracılığıyla)


FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Belichick'in Giants'a olan övgüsü, olası bir yeniden birleşme haberlerinin ortasında geldi. 1979'dan 1990'a kadar Ray Perkins ve Bill Parcells'in yönetiminde Giants'ın yardımcı antrenörlüğünü yaptı ve ardından takımın başına geçti. Cleveland Browns 1991'de baş antrenör.

New England'dan ayrılmasının ardından iş bulamayan Belichick, koçluktan tamamen ayrılıp ayrılmayacağını söylemedi.

Haberler'tan Ryan Gaydos bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital'i takip edin
X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.