Trump, UFC 314 reaksiyonunun 'İyi bir iş yapıyoruz' gösterdiğini söylüyor

HalaycıBaşı

New member
Miami – Başkan Donald Trump, Pazar sabahı erken saatlerde kalabalığın gelmesine “efsanevi” tepkisinin UFC 314 Miami'de bu hafta sonu yönetimin başarısının bir işareti.

Pazar sabahı bir erken Air Force'da basına konuşarak, Trump tepki verdi Kalabalığın kükreyen “ABD” tezahüratlarına ve kabinesinin birkaç üyesi Kaseya Center'a geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, Miami, Florida'da 12 Nisan 2025'te Kaseya Merkezi'nde Ultimate Fighting Şampiyonasını izlemeye hazırlanıyor. (Joe Raedle/Getty Images)

“Biraz efsanevi,” dedi Trump. “Efsanevi. Bu tür alkışlara sahip olmak büyük bir onur, gerçekten iyi bir iş yaptığımızı söylediği için. İyi bir iş yapmasaydık, tam tersini alırdık.”

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Trump, UFC CEO'su Dana White ile birlikte Octagon'un yanında oturdu ve Doge Politika Danışmanı Elon Musk, FBI Direktörü Kash Patel, Sağlık ve İnsan Hizmetleri Sekreteri Robert F. Kennedy Jr., Ulusal İstihbarat Tulsi Gabbard ve Dışişleri Bakanı Sekreteri de dahil.

Trump UFC Fighter Hand'i sallıyor

ABD Başkanı Donald Trump, Miami, Florida'da 12 Nisan 2025'te Kaseya Center'daki UFC 314 etkinliği sırasında nakavt zaferinden sonra Dominick Reyes'i tebrik ediyor. (Jeff Bottari/Zuffa LLC)

Ayrıca Başkanın torunu da katıldı, Kai Trump.

Haberler Digital'den Paulina Dedaj Pazar sabahı Air Force One'daydı ve Kai'ye kalabalığın kabadayı karşılaması hakkındaki düşüncelerini sordu.

Trump, UFC 314'te kükreyen kalabalığa 'ABD!'

“Gerçekten harikaydı, gerçekten harikaydı,” dedi bir gülümsemeyle. “Harika olduğunu düşündüm. Bu benim ikinci UFC dövüşümdü ve gerçekten keyif aldım.”

Cumhurbaşkanı Cumartesi gecesi savaşçılarını “modern savaşçılar” olarak nitelendirdi ve kavgalarından sonra her biriyle konuştuğunu söyledi.

“Harika olduğunu düşündüm. Hepsinin harika olduğunu düşündüm. Bunu daha önce hiç gördün mü? Hiç buna şahit oldun mu? Bu doğru bir şey mi? Bunlar ciddi zor insanlar” dedi. “Sonunda her biri geldi ve harikaydılar. Yani, hepsi savaşçılar-modern savaşçılar.”

Trump ve torunu Kai

ABD Başkanı Donald Trump (C), torunu Kai Madison Trump'ın 13 Nisan 2025'te Miami'den Palm Beach'e uçarken, Miami'deki Kasya Center'da UFC 314 sırasında Avustralya savaşçısı Alexander Volkanovski ve Brezilyalı savaşçı Diego Lopes (R) arasındaki tüy ağırlığı kavgasını izledikten sonra muhabirleri dinliyor. (Mandel Ngan/AFP Getty Images aracılığıyla)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Başkan Trump, selefi eski başkanında kendi yumruk attı Joe Biden.

“Biden'in aksine her zaman müsaitim. Biden'in sabah ikide röportaj yapacağını düşünüyorum? Sabah dokuzda bir tane yapmazdı.”

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.