Travis Kelce, Tom Brady'nin “inanılmaz” kızartmasının onu “gözyaşlarına boğduğunu” söylüyor; Jason Kelce şaşkına döndü

HalaycıBaşı

New member
Netflix'in “Tüm Zamanların En Harika Kızartması: Tom Brady”, Pazar günü yayın platformunda canlı yayınlandığından beri geniş çapta tartışılıyor.

Travis ve Jason Kelce, “New Heights” podcast'lerinin son baskısında, her bir kardeşin farklı bir paket servisi yaptığı kızartmaya tepki göstererek birkaç dakika harcadılar. Travis programın izlediği bölümlerden etkilenmiş görünüyordu ve “inanılmaz” olduğunu söyledi.

Kansas City Chiefs'in sıkı sonu, “Bütün gün sadece klipleri falan izlerken gözyaşları içindeydim” dedi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Travis Kelce (solda) ve Jason Kelce (Michael Owens/Tim Nwachukwu/Getty Images)

Bir hayran Kelce kardeşlere kızartma tedavisini kendilerinin yaptırmayı düşünüp düşünmeyeceklerini sorduğunda Jason hiç acelesi yokmuş gibi görünüyordu. Yakın zamanda emekli olan Philadelphia Eagles pivotu, Brady'nin katlandığı şeye neden birinin kaydolduğunu merak etse de, kendisinin de eğlendiğini söyledi.

TOM BRADY, NETFLIX ÖZEL SIRASINDA NFL HAYRAN GRUPLARINI ETH EDERKEN TAYLOR SWIFT'E KAYNAK VERİYOR

Jason, “Saf bir eğlenceydi ve bunu yaptıkları için gerçekten mutluyum ama kızartmaları anlayamıyorum” dedi. “İnsanların bunu neden yaptığını bilmiyorum. Belki de kendimi fazla ciddiye alıyorum. … Yıldızlarla doluydu. Bunun en iyi yanı, ne kadar çok sayıda ikonik NFL'nin ve çok önemli ünlülerin orada olmasıydı.

“Tüm Patriots hanedanının Tom için ortaya çıkmasından bahsetmiyorum bile. Bunu gerçekten anlamıyorum. İnsanların neden kızartma yaptığını anlamıyorum. Neden onların bir şey olduğunu anlamıyorum.” Haha, evet, ailem mahvoldu. Herkes gülüyor. Evet, doğru.''

Jason Kelce, Chiefs'in ardından göz kırpıyor

Jason Kelce, Kansas City Chiefs'in 11 Şubat 2024'te Las Vegas'taki Allegiant Stadyumu'nda San Francisco 49ers'a karşı Super Bowl'u kazanmasının ardından göz kırpıyor. (Lauren Leigh Bacho/Getty Images)

Brady'nin önceki evliliğinden Gisele Bündchen'e, deflategate skandalına ve hatta başarısız kripto para yatırımına kadar her şey, sınır tanımayan bu yarışta kapılmaya hazırdı. Sadece “kızartma ustası” Jeff Ross'un New England Patriots'ın uzun süredir sahibi olan Robert Kraft'a yönelttiği bir “masaj” şakası Brady'nin sinirine dokunmuş gibi görünüyordu.

Travis, üç saatlik etkinliğin büyük bölümünde Brady'yi “iyi bir spor” olduğu için alkışladı.

“Herkesi takdir ediyorum çünkü kimse duygularını incitmiyor gibi görünüyordu. Görünüşe göre herkes bununla eğleniyordu. Ama aynı zamanda bu beni herkesin boynuna taktığı için çok sinirlendirdi.”

Tom Brady kızartmadan önce

Tom Brady, 5 Mayıs 2024'te Inglewood, Kaliforniya'da düzenlenen Kia Forum'da “Tüm Zamanların En Harika Kızartması: Tom Brady”de poz veriyor. (AP Fotoğrafı/Chris Pizzello)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Brady'nin kızartmaya katılmayı kabul etmesi karşılığında alacağı tazminat belirsizliğini korurken, Jason kendisine yeterli para teklif edilmesi halinde kendisini kızartmaya tabi tutacağını söyledi.

Jason, “Geri alıyorum. Kızartma yapacağım. Tom'a ne kadar ödediniz? Sahneye çıkmasına izin vermeyeceğim tek kişi (karım) Kylie'dir” dedi Jason. “Çok şey biliyor. … Her gün Kylie tarafından kızdırılıyorum.”

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Chantz Martin, Haberler Digital'de spor yazarıdır.