Stephen A Smith ve Shannon Sharpe, 'İlk Çekim' hakkında yapılan yorumların ardından ESPN meslektaşlarına mesaj attı

HalaycıBaşı

New member
Stephen A. Smith ve Shannon Sharpe, iki ESPN çalışanının ağzından “İlk Alıntı”nın çıktığını duymak istemiyorlar.

Smith ve Sharpe, popüler spor tartışma programının Pazartesi günkü sayısında Kirk Herbstreit ve Chris Fowler'ın Kolej Futbolu Playoff yayınında yaptıkları yorumlara değindiler.

Smith'in yanıtı daha gösterişli olsa da Sharpe, “İlk Atış”ta tekrar silah sesleri duyulursa kaç tane ESPN patronuyla yüzleşmek zorunda kalacağını umursamadığının bilinmesini sağladı.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Spor yorumcusu Stephen A. Smith bir podcast'te yer alıyor. (PBD podcast'i)

Sharpe, Smith'e “İyi bir takım arkadaşı olacağım” dedi. “Bırakacağım. Herkes ESPN'de. Çünkü izlediğin rotayı seçmemiş olsaydın, onların kıçlarını yakacaktım. Eğer aynı takımda olacaksak, eğer aynı takımda olacaksak, aynı ağ için çalışacağız, bunu yapma.

“Kirk, Chris Fowler, size söz veriyorum, eğer bir daha benim de konuştuğum herhangi bir platformdan bahsederseniz 'Olumsuzluk olarak ne diyeceklerini merak ediyorum, size söz veriyorum, ESPN'de yeterince patron yok Söyleyeceklerim yüzünden beni uzak tutun, benimle oynamayın.”

Herbstreit ve Fowler'ın yorumları Ohio State Buckeyes baş futbol antrenörü Ryan Day hakkındaydı; Smith onları koçun kovulması çağrısı konusunda yanlış alıntı yapmakla suçladı.

OHIO STATE, RYAN DAY SESSİZLİK ELEŞTİRİLERİ TENNESSEE'YE KARŞI ÇOK YÜKSEK BİR KAZANÇLA

Smith konuyla ilgili konuşması sırasında kameraya “Kes şunu” dedi. “'İlk Çekim onu kovdurmalı' bu doğru değil. Yaptım! 'İlk Çekim' değil. O bendim, Stephen A. Yanlış alıntı yapmayın, 'Bu adam Ryan Day, ulusal şampiyonluk alamazsa 66-10'luk rekorla bile gitmeli' dedim. Biraz bile kekelemedim, şimdi de kekelemiyorum.”

Herbstreit ve Fowler, Buckeyes'in Tennessee Gönüllüleri'ni mağlup ederek play-off'ların bir sonraki turuna geçmesini talep ediyorlardı.

Day, takımı baskın bir zafere götürürken Herbstreit, Ohio State'te var olduğunu hissettiği “çılgın sınırı” gündeme getirdi ve bu, rekabet oyununda üst üste dördüncü kez Michigan'a yenildikten sonra Day'e ateş açtı.

Kirk Herbstreit futbol topu atıyor

Kirk Herbstreit, Longhorns'un 19 Ekim 2024'te Austin'de Georgia Bulldogs'a karşı oynayacağı maç öncesinde ESPN'in Teksas Üniversitesi'ndeki Kolej Maç Günü setinde taraftarlarla futbol maçı yapıyor. (Sara Diggins/American-Statesman/USA TodayNetwork, Imagn Images aracılığıyla)

Daha sonra Herbstreit konuşmayı “İlk Çekim”e taşıdı.

Herbstreit'in “'İlk Çekim' onu kovmaya çalıştı” dediği duyuldu. “İşinin bittiğini düşündüler. Bu yüzden Pazartesi günü bu performanstan sonra ne konuşacaklarını görmek beni heyecanlandıracak. Onu dışarı çıkardılar. Yerine başka birini bulmaya çalışıyorlar. Ama işte burada. Hala şapkasını takıyor. Halen antrenörlük yapıyor.”

O zamanlar Herbstreit'in kendi kanalındaki bir programdan bahsettiği göz önüne alındığında yorumları en azından ilginçti.

Stephen A. Smith ve Shannon Sharpe yan yana

Stephen A. Smith ve Shannon Sharpe, ESPN meslektaşlarının “First Take”da söyledikleri bir şey hakkında yorum yapmalarını istisna etti. (IMAGN)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Ancak geçmişte kendilerine seslenen diğer kişilere de yaptıkları gibi, Smith ve Sharpe, kendi meslektaşlarını uyarmak anlamına gelse bile, hızlı bir şekilde yanıt verdiler.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Scott Thompson, Haberler Digital'de spor yazarıdır.