Stefon Diggs, viral videoda gizemli pembe madde hakkında sıkı dudaklar

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Stefon Diggs, Üç yıllık sözleşme New England Patriots ile bu offseason, onu bir yatta gösteren sosyal medya videosu ile ilgili daha fazla ayrıntı sunmaya çok az ilgi gösterdi.

Videolar son zamanlarda sosyal medyada, bir teknede kadınlara pembe kristaller çanta gibi görünen diggs'i gösteren sosyal medyada ortaya çıktı. Muhabirler Patriots Zorunlu Minicamp'ta söz konusu videoyu gündeme getirdiklerinde Diggs, kişisel hayatını halka açık bir ortamda incelemekten kaçınmak istediğini söyledi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

New England Patriots geniş alıcı Stefon Diggs 10 Haziran 2025'te medyayla konuşuyor. (Eric Canha-imagn görüntüleri)

“Seninle olabildiğince samimi olmak istiyorum, ama kişisel olarak tanımadığım insanlarla kişisel hayatım hakkında konuşmadığım bir şeyim var,” dedi Diggs Salı günü viral andaki sessizliğini alenen kırdı. “Bir sohbet ettim [head coach Mike] Vrabel, açıkçası ve ben söylediği her şeyi yineleyeceğim. Bana herkesin iyi kararlar vermesini umduğunu söyledi. “

Stefon Diggs, viral tekne videosu tartışmalarından sonra gönüllü Patriots pratiğinde ortaya çıkıyor

Dört kez Pro Bowler daha sonra konunun dahili olarak ele alındığını söyledi.

“Ve binadaki insanlarla da sohbet ettim. Yani diğer her şey diğer her şey. Ayrıntıların hepsi iç.”

Stefon Diggs

New England Patriots geniş alıcı Stefon Diggs, 10 Haziran 2025'te medyayla konuşmak için podyuma yürüyor. (Eric Canha-imagn görüntüleri)

Diggs ayrıca, bir teknede üç kadınla çevrili olduğunda yanıp söndüğü çantada olanın içeriğine herhangi bir ışık tutmaya karar verdi. Yine konunun iç doğasına atıfta bulundu.

“Açıkçası, içsel olan bir konuşma, çok fazla sohbet edemeyeceğim [you] Bu konuda, “dedi.” Bu lig 10 yıldır. Sorunuzu birçok farklı şekilde biçimlendirebilirsiniz. Açıkçası aynı şekilde cevaplayacağım. “

Diggs'in teknede iken kaydedildiğinin farkında olup olmadığı belirsizliğini koruyor.

Futbolla ilgili olduğu için Diggs, geçen hafta yeni ekibiyle bir offseason antrenmanı yaptı. New England'ın gönüllü offseason programının büyük kısmı için “çok fazla bulunmadığını” itiraf etti. 31 yaşındaki çocuk, geçen sezon 8. haftada maruz kaldığı yırtılmış bir ACL'den geri dönmeye devam ediyor.

Bununla birlikte, yıldız alıcı, normal sezona çıkarken tıbbi olarak temizlenmesi için “öğütüyor” ve “istekli” olduğunu söyledi.

Stefon Diggs basın toplantısı

New England Patriots alıcısı Stefon Diggs, 28 Mart 2025'teki tanıtım basın toplantısında konuşuyor. (Getty Images aracılığıyla John Tlumacki/Boston Globe)

“Nasıl gittiğini göreceğiz,” Diggs, Vatanseverler 7 Eylül'de Las Vegas Raiders'a karşı mevsimi açtığında tarlayı alabileceğine inanıp alamayacağı sorulduğunda cevap verdi.

Vrabel, Vatanseverlere liderlik eden ilk sezonunda Diggs'in rehabilitasyonundan ve nişan seviyesinden memnun görünüyordu.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Her şeyin nerede olduğunu ve rolünün ne olduğunu anlamaya çalışıyor ve bu durumları eklerken-üçüncü aşağı, inişsiz ve kırmızı bölge-rehabilitasyonunda çok çalıştığını,” dedi. “Orada olabileceği bazı matkaplar ve olmayacağı bazı tatbikatlar var, ama bence nişanlandı ve enerjisini seviyorum.”

Diggs, Minnesota Vikings ve Buffalo faturalarıyla üst üste altı mevsimde en az 1.000 alıcı yarda kaydetti. Houston Texans ile yalnız sezonunda sekiz maçta yer aldı ve 2024 kampanyasını sekiz maçta 496 yarda ile bitirdi.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.