Patrick Mahomes, Noel Günü Chiefs'i oynattığı için NFL'yi eleştirdi

HalaycıBaşı

New member
NFL, Noel Günü'nde maç oynanmasını sağlamak için bu sezon nadir bir Çarşamba maçları listesi planladı ve Patrick Mahomes bundan memnun değil.

Kansas City Chiefs, Noel'ini işyerinde Pittsburgh Steelers'a karşı oynayarak geçirmek zorunda kalacak dört takımdan biri. Baltimore Ravens o gecenin ilerleyen saatlerinde Houston Texans'la oynayacak. Bu aynı zamanda Mahomes ve takım arkadaşlarının 11 günde üç maç oynayacağı anlamına da gelecek. 15 Aralık'ta Cleveland Browns ve 21 Aralık'ta Houston Texans ile oynuyorlar.

Geçen yıl Chiefs, bir Noel Günü maçında Las Vegas Raiders'la karşı karşıya gelmişti ancak o maç Pazartesi günüydü.

Chiefs'in hem Texans hem de Steelers maçlarına hazırlanmak için normalden daha az zamanı olacak. Houston karşılaşması Cumartesi günü oynanacak ve Steelers maçı Pazartesi günü oynanacak.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kansas City Chiefs oyun kurucusu Patrick Mahomes (15), 17 Kasım 2024'ün ilk yarısında Orchard Park, NY'de Buffalo Bills defans oyuncusu Von Miller tarafından baskı altına alındı. (AP Fotoğrafı/Jeffrey T. Barnes)

Zaten bir futbol maçı için tatilinden vazgeçmek zorunda kalan Mahomes, tüm bu oyunları bu kadar kısa sürede oynama fikrinin acısını çekiyordu.

Mahomes Çarşamba günü gazetecilere “Bu iyi bir duygu değil” dedi. “Bu kadar kısa sürede bu kadar çok oyun oynamayı asla istemezsiniz. Vücudunuz için pek iyi değil. Ama günün sonunda bu sizin işiniz, mesleğiniz. İşe gelip bunu yapmalısınız.”

Mahomes'e bu kadar kısa sürede üç maça çıkıp çıkmadığı soruldu.

“Ben futbolla ilgilenmiyorum” diye yanıtladı.

Mahomes, “Yapabileceğiniz tek şey oyuna odaklanmak. O gün yapacağınız antrenman” diye ekledi. “Tüm yıl boyunca vücudumu bu esnemeye hazırlamaya çalışıyorum. Bu benim antrenmanlarımı, nasıl antrenman yaptığınızı ve hazırlandığınızı size göre uyarlamak anlamına geliyor.

“Ve antrenörler antrenman sahasında bizimle harika bir şekilde ilgileniyorlar. Biz de herkes kadar sıkı çalışıyoruz, ancak gerektiğinde bunu nasıl geri çevireceklerini biliyorlar.”

Taylor Swift ve şirketi

(LR) Taylor Swift, Brittany Mahomes ve Ashley Avignone, 17 Aralık 2023'te Foxborough, Massachusetts'te New England Patriots ile Kansas City Chiefs arasında oynanan NFL futbol maçının ilk yarısında tepki gösterdi. (AP Fotoğrafı/Michael Dwyer)

Yoğun iş yükünün yanı sıra Mahomes ve ailesi bu yıl üst üste ikinci kez Noel'i evde geçiremeyecek. Mahomes ve eşi Brittany'nin ikisi de Hıristiyan.

Şubat 2023'teki Super Bowl öncesinde gazetecilere verdiği demeçte, “Hıristiyan inancım yaptığım her şeyde rol oynuyor.” “Her zaman Tanrı'dan beni doğru yöne yönlendirmesini ve O'nun adına olduğum gibi olmama izin vermesini isterim. Yaptığım her şeyde bunun bir rolü var. Açıkçası, O'nun bana verdiği Super Bowl'daki o büyük sahnede olacağız ve bunu yaparken O'nu yücelttiğimden emin olmak istiyorum.

“Son birkaç yılda inancımın arttığını hissediyorum ve sanırım bu bana kim olduğuma ve bu oyunu neden oynadığıma dair daha fazla fikir verdi. Bu bir nevi futbol maçı oynamanın baskısını hafifletiyor çünkü biliyorum ki Her şeyden önce O'nu yüceltmek için o futbol sahasındayım. Bu, kazanmak ya da kaybetmekle ilgili değil, oraya çıkıp O'nun adına elimden gelenin en iyisini yapmakla ilgili.”

BRETT FAVRE, TRUMP'A KARŞI BAŞKANLIĞIN ONAYLANMASI KONUSUNDA PATRICK MAHOMES'U DESTEKLİYOR. TAYLOR SWIFT TARTIŞMASI

Brittany ve Patrick Mahomes

Kansas City Chiefs'in yıldız oyun kurucusu Patrick Mahomes'in eşi Brittany Mahomes, takımın 14 Şubat 2024'te Kansas City, Mo'da düzenlenen kutlama mitingindeki silahlı saldırılardan sonra Super Bowl galibiyetlerinin bir daha asla aynı olmayacağını söylüyor. (Tammy Ljungblad/Kansas City Star/Getty Images aracılığıyla Tribune Haber Servisi)

Brittany üçüncü çocuğuna hamile.

NFL geçmişte Çarşamba günü maç yapmıştı. En son Çarşamba maçı 2020'de Steelers ve Ravens'in maçlarının COVID-19 salgını nedeniyle ertelendiği sırada oynanmıştı.

2012'de NFL'nin Giants ve Cowboys arasındaki açılış maçı Çarşamba günü oynanmıştı, böylece TV ağları Barack Obama'nın Demokratik Ulusal Kongre'deki konuşmasını yayınlayabilmişti.

Ancak bu maçlardan önce NFL, Lions ve Rams'ın 22 Eylül 1948'de oynadığı maçtan bu yana Çarşamba maçı yapmamıştı.

Takımı bu sezon Salı hariç haftanın her günü oynayacak olan Chiefs antrenörü Andy Reid, “Bu benzersiz bir durum. Sadece bunu yönetmeniz gerekiyor” dedi. “Öyle. En iyisini yapıyorsun.”

Noel dönemindeki oyunlar da tek kullanımlık değil. Her birinin play-off'ta önemli sonuçları var.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Patrick Mahomes, Kareem Hunt ile golü kutluyor

Kansas City Chiefs geri koşuyor Kareem Hunt (29), Levi's Stadium'da ikinci çeyrekte San Francisco 49ers'a karşı attığı golün ardından oyun kurucu Patrick Mahomes (15) tarafından tebrik edildi. (Kyle Terada/Imagn Images)

Chiefs, AFC West'i zaten perçinledi, ancak 1 numara olmak ve ilk turda play-off'a veda etmek için Buffalo ve Pittsburgh'u savuşturmaya çalışıyorlar. Steelers, bu hafta sonuna doğru AFC Kuzey'de Ravens'in iki maç önünde yer alıyor ve eğer işler yolunda giderse play-off'a kalmayı garantileyebilir. Teksaslılar, AFC Güney'de Colts'tan iki maç önde.

Reid, “Asıl mesele, oyuncuları maça hazırlamaktır. Onlara maça hazırlanmaları için bir şans verin” dedi. “Onlara ne sunarsanız onu yapacaklar. Siz de onlara bu konuda yardımcı olmaya çalışın. Şu anda burada normal bir hafta geçiriyoruz. Burada işlerimizi halletmemiz gerekiyor.”

Associated Press bu rapora katkıda bulunmuştur.

Haberler Digital'i takip edin
X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Jackson Thompson, Haberler Digital'de spor yazarıdır. Daha önce ESPN ve Business Insider'da çalıştı. Jackson, Super Bowl ve NBA Finallerini haberleştirdi ve ikonik isimler Usain Bolt, Rob Gronkowski, Jerry Rice, Troy Aikman, Mike Trout, David Ortiz ve Roger Clemens ile röportaj yaptı.