Panthers 'Brad Marchand, Maple Leafs üzerinden Game 7 galibiyetinde tarih veriyor

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Florida Panthers, Doğu Konferansı yarı finallerinin 7. Oyununda Toronto Maple Leafs'ı vurdu ve Stanley Kupası playofflarının konferans finallerine geçti.

Panthers ilk periyotta üç gol attı ve 6-1 galibiyetinde üç gol attı. Florida'nın altı farklı golcüsü vardı – Seth Jones, Anton Lundell, Jonah Gadjovich, Eetu Luostarinen, Sam Reinhart ve Brad Marchand.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Florida Panthers, #63, 18 Mayıs 2025'te Toronto'daki Scotiabank Arena'daki 2025 Stanley Kupası playofflarının ikinci turunun ikinci döneminde Toronto Maple Leafs'a karşı patenleri ileri sürüyor. (John E. Sokolowski-imagn görüntüleri)

Marchand oyunun ikinci aşamalarında gol attı ve tarih yapma çabalarını kapattı.

Maple Leafs üzerindeki galibiyette NHL, Marchand'ın aynı takıma karşı beş kazanan oyun kazanan ilk oyuncu olduğunu söyledi. Marchand, takım Toronto'ya karşı dört maç 7 kazandığında Boston Bruins'le birlikteydi. Florida'nın galibiyeti beşinci oldu.

“Bir Leafs hayranı büyüdüm ve Leafs'a karşı oynamaktan hoşlanıyorum,” dedi Marchand maçtan sonra. “Hayranlarla etkileşim kurmaktan zevk alıyorum. Eğlenceli. Kendimi çok ciddiye almıyorum. Dönüştürülmeyi seviyorum ve insanlarla dalga geçmeyi seviyorum. Eğer alamazsan, o zaman öyle olsun. Sahip olduğum anların tadını çıkaracağım.

2025 NHL Stanley Kupası, Sezon Sonu Oranlar: Oilers tercih edildi, ikinci yıldız

Brad Marchand basında konuşuyor

Florida Panthers, #63, Brad Marchand'ı ileri götürürken, 18 Mayıs 2025'te Toronto'daki Toronto Maple Leafs'a karşı 2025 Stanley Kupası playofflarının ikinci turunun yedi oyununu takiben oyun sonrası medya konferansı sırasında medyayla konuşuyor. (John E. Sokolowski-imagn görüntüleri)

“Buraya geldiğimde ve yuhaladığımda, iyiyim. Göstereceğim. Bundan zevk alacağım.”

Florida, ticaret son tarihinde gaziyi Bruins'ten satın aldı ve sezon sonrası söz konusu olduğunda ekstra itme içindi.

Panthers baş antrenörü Paul Maurice de Game 7 galibiyetini canlı tuttu. Baş antrenör olarak Game 7'lerde 6-0.

“Oyun 7'ler oyuncular içindir,” dedi Maurice. “Ellerinizin nasıl hissettiği önemli değil. Vücudunuzun nasıl hissettiği önemli değil. Ne kadar iyi yürüttüğünüz önemli değil. Zor durumlarda ne kadar rahat olduğunuzda, o zaman bir şansınız var.”

Brad Marchand buz bırakıyor

Florida Panthers 'Brad Marchand, #63, 14 Mayıs 2025 Çarşamba günü Toronto'daki Toronto Maple Leafs'a karşı NHL playoff hokeyi eyleminin üçüncü döneminde buzdan gönderildi. (Frank Gunn/AP aracılığıyla Kanada Yayınları)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Panterler savunan Stanley Kupası şampiyonlarıdır ve konferans finallerinde Carolina Hurricanes'i alacaklar.

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin
X'te spor kapsamı, ve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.