Paige Spiranac Golf Game'deki 'Çalışma Teorisi'ne Güncelleme

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Golf etkileyicisi Paige Spiranac, sosyal medyada, kurs üzerindeki performansı hakkında ne kadar giyinmiş olduğuna göre arsız bir teoriyi doğruladığını yazdı.

Spiranac, iki yıl önce daha az kıyafet giyerken parkurda daha iyi oynadığını iddia ettiğinde “vaka çalışması” hakkında yazdı. X üzerinde bir resmini yayınladı ve takipçilerine teorisinin esasen kanıtlandığını söyledi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Paige Spiranac, 18 Mayıs 2024'te Hollywood, Florida'da 2024 sayısı sürümünün ve 60. yıldönümünün Sports Illustrated Mayo Kutlamasına katılıyor. (Sports Illustrated Mayo için Alexander Tamargo/Getty Images)

“Bir süredir beni takip ediyorsanız, daha az kıyafet giydiğimde daha iyi oynadığım bu çalışma teorisine sahip olduğumu biliyorsun,” diye yazdı Pazar günü. “Bilimin bir kez daha doğru olduğunu doğrulayabilir. Bugün (kaka) oynadım.”

Spiranac, düğmeli bir gömlek ve siyah pantolon giyiyor gibi görünüyordu.

“Golf seviyorum ama hiçbir şey beni tişörtten kancalara vurmaya devam ettiğimden daha fazla bırakmak istememe neden olmaz. Bu sinir bozucu,” diye ekledi daha sonra.

LPGA Tour Efsanesi Annika Sorenstam, diğer golf etkileyicilerinin oyunu büyütme çabaları olan Paige Spiranac'ı takdir ediyor

Temmuz 2023'te Paige Spiranac

Paige Spiranac, 12 Temmuz 2023 Çarşamba, Ohio'daki Firestone Country Club'da 2023 Kaulig Şirketleri Şampiyonası Pro-Am sırasında 2 numaralı Green'e atışını izliyor. (Jeff Lange/USA Today ağı)

Spiranac, Ağustos 2023'te New Jersey'deki Liberty Golf Sahası'nda oynadığı “vaka çalışmasını” açtı. Spiranac'ın Pazar günü nerede oynadığı belli değildi.

“Daha derinlemesine vaka çalışmama bakıyor. Soldaki kıyafet ve 68 doğru kıyafetli örnek 1-shot 75. Fotoğraflarda iki büyük anahtar farklılık. Araştırmamı sürdürecek,” diye yazdı o zaman bir yazıda.

Üç gün önce, “Bugün golf uygun bir kıyafet giydiğimi ve puanıma yardımcı olmadığımı kaydediyorum. Daha az giydiğim için çekim yapıyorum. Bu bilim.”

Mark Wahlberg etkinliğinde Paige Spiranac

Paige Spiranac, 02 Aralık 2023'te Las Vegas, Nevada'da Las Vegas'ın Kozmopolitinde Chelsea'deki Mark Wahlberg Gençlik Vakfı Ünlü Invitational Gala'ya katılıyor. (Gabe Ginsberg/Getty Images)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Spiranac, sosyal medyada en çok takip edilen golf etkileyicilerinden biridir. Instagram'da 4 milyondan fazla takipçisi ve Tiktok'ta 1.6 milyon takipçisi daha var.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamı ve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.