NFL Taslağı: Brett Favre, Shedeur Sanders'ın düşüşünde hatırlatma sunuyor

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

2025 NFL taslağının son günü üzerimizde ve bu sonraki dört tur, bir rüyanın adlarını onlara katılmaya çağırmasını umarak beklentilerle uçacak.

Bunlar arasında kimse 3. günde gittiğine inanmayan biri var: Shedeur Sanders. Colorado Buffaloes oyun kurucu ilk turdan düştü ve Cuma gecesi 2. ve 3. turda üç oyun kurucu daha fazla şokla sona erdi.

Ancak bir Onur Listesi oyun kurucu, sadece Sanders'a değil, hala seçilmeyi bekleyen herkese bir taslak hatırlatma göndermeye karar verdi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Atlanta Falcons sırasında sahne, 24 Nisan 2025'te Wisconsin, Green Bay'deki Lambeau Field'daki 2025 NFL Taslağının ilk turunda seçildi. (Michael Reaves/Getty Images)

Atlanta Falcons'ın 1991 NFL Taslağı'nda genel olarak 33 numarayı seçtiği Brett Favre, X'de ünlü taslak gün resimlerinden birkaçını önemli bir mesajla yayınladı.

Favre, “Heck, hazırlandığımda umursamadım, sadece nereye gidersem gideyim bana bir şans vermesini istedim.” ” # #'Nuz olarak adlandırıldığında, alındığında değil, yaparken yaptığınız şey budur.

Favre'nin NFL taslak hikayesi, o zamanlar Falcons'un baş antrenörü Jerry Glanville göz önüne alındığında benzersiz bir hikaye, Southern Miss ürünü için seçimi onaylamadı. Hatta Favre'yi bir oyuna bile koymasının bir uçak kazası alacağını bile belirtti.

Gerçek zamanlı seçimler, uzman analizi ve kaçamam anlarla tam 2025 NFL taslak kapsamı alın

Favre, Washington'a karşı 11. haftada bir pick altı için iade edilen ilk de dahil olmak üzere dört geçişe çalışarak sadece iki oyunda oynadı.

“Bunun da ötesinde, beni hazırlayan ekip beni bile istemedi,” diye ekledi Favre X yazısında.

Brett Favre

Eski NFL oyun kurucu Brett Favre, Cumhuriyetçi cumhurbaşkanlığı adayını dinliyor, eski Başkan Donald Trump, 30 Ekim 2024'te Wisconsin, Green Bay'deki Resch Center'daki bir kampanya etkinliği sırasında konuşuyor. (Chip Somodevilla/Getty Images)

Neyse ki onun için Green Bay Packers, eklemenin onlara fayda sağlayacağını düşündü. GM Ron Wolf tarafından doğru hareket olduğu ortaya çıktı.

Favre bir Super Bowl kazanmaya devam etti, üç kez MVP olarak adlandırıldı ve Onur Listesi'ne layık 20 yıllık kariyeri üzerinde 11 Pro Bowling yaptı.

Sanders gibi biri, Favre'nin kariyerinde yaptığı başarıyı elde etmeyi çok ister, ancak ikinci turdan çok daha geç olacak.

Uzmanlar ve taraftarlar, üniversite sezonu sona erdiğinde bazılarının potansiyel bir genel seçim olarak sahip olduğu Sanders'ı kavrayamadı.

2018'de Brett Favre

8 Eylül 2018; Hattiesburg, MS: Hall of Fame oyun kurucu Brett Favre, MM Roberts Stadyumu'ndaki Southern Miss Golden Eagles ve Louisiana Monroe Warhawks arasındaki oyundan önce ısınıyor. (Chuck Cook-usa Today Sports)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Bununla birlikte, bu onun gerçekliği ve Dak Prescott, Tom Brady ve Kirk Cousins gibi oyuncularla aynı zihniyete sahip olması gerekecek – hepsi kendi taslaklarının son günlerinde seçildi.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Scott Thompson, Haberler Digital'in spor yazarıdır.