NFL Haberleri: Bengals 'Sam Hubbard 29'da emekli oldu

HalaycıBaşı

New member
Uzun zamandır Cincinnati Bengals savunma sonu Sam Hubbard, Çarşamba günü NFL'den emekli olduğunu açıkladı. Sadece 29 yaşında ve Haziran'a kadar 30 yaşına girmeyecek.

Hubbard, sosyal medya kanallarına gönderilen bir açıklamada emekliliğini açıkladı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Bengals Defansif Son Sam Hubbard, 3 Kasım 2024'te Cincinnati'deki Paycor Stadyumu'nda Las Vegas Raiders'ı dövdükten sonra hayranlara dalgalar. (Albert Cesare/Enquirer/USA Today ağı Imagn Images aracılığıyla)

“Sırada ne var? Oyun kariyerimin sonu olmasına rağmen, bunu yeni bir başlangıç olarak görüyorum” dedi. “Diğer iş fırsatlarını keşfetmek için yeni bir bölüm, Sam Hubbard Vakfı'nın misyonunu daha da, sağlığım ve aileme odaklanıyor ve ayrıca yeni bir zorluk yaşıyor.

“Takım arkadaşlarıma, antrenörlerime, eğitmenlerime, destek personeline, Bengallerin mülkiyetine ve NFL'ye hepimiz için yaptığınız her şey için samimi bir teşekkür göndermek istiyorum. Bunlardan hiçbirini tek başına yapamazdım. Dey Nation'a en çok teşekkür ederim; bana ilham verdiniz. Süper kaseye inanmayı asla bırakmadınız.

Hubbard saf Ohio'ydu.

Sam Hubbard vs Titans

Cincinnati Bengals Defansif Sonu Sam Hubbard, 15 Aralık 2024 Nashville'deki Nissan Stadyumu'ndaki Tennessee Titans maçı sırasında. (Steve Roberts-imagn görüntüleri)

Travis Kelce, emeklilik söylentilerinden sonra şeflerin geri dönmesinin nedenlerini buluyor

Cincinnati'de doğdu, Başpiskopos Moeller için lise futbolu oynadı ve Ohio State'e katıldı. Bengaller, 2018 NFL Taslağı'nın üçüncü turunda Hubbard'ı seçti ve franchise'ın Super Bowl görünüm kuraklığını kıran bir savunma yapmasına yardımcı oldu.

Hubbard kariyerini 104 kariyer maçında 38.5 çuval ve 398 toplam mücadele ile sona erdirecek.

Geçen sezon, Hubbard'ın iki çuval ve 41 takım vardı. Cincinnati 9-8'i bitirdi ve playoffları dar bir şekilde kaçırdı.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Sam Hubbard sahadan çıkıyor

Cincinnati Bengals Defansif Sam Hubbard, Arlington, Teksas'taki AT&T Stadyumu'nda Dallas Cowboys'a karşı bir maçtan önce 9 Aralık 2024. (Tim Heitman-imagn görüntüleri)

“Tüm kariyerimi tek bir üniformalı oynamak benim için inanılmaz derecede özel ve ben bir yaşam için bir Bengalim, her zaman öyle ve her zaman olacak.”

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamı ve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.