Netflix'in 'Tam Salıncak' Scottie Scheffler'in tutuklanmasının daha önce hiç görülmemiş görüntüleri yok

HalaycıBaşı

New member
Netflix'in “Full Swing” in 3. sezonu çıktı ve her yerde golf hayranlarına sporun gördüğü en çılgın hikayelerden birine baktı.

Mayıs ayında PGA Şampiyonası'nın ikinci turuna giderken, 1 numaralı dünya ve hüküm süren yüksek lisans şampiyonu Scottie Scheffler tutuklandı ve bir polis memuruna saldırı da dahil olmak üzere dört suçlama ile karşılaştı.

Scheffler, kaza nedeniyle büyük bir güvenlik varlığıyla kursa girmeye çalışırken Valhalla Golf Kulübü dışındaki ölümcül bir kazadan kaynaklandı.

Scheffler daha sonra buna “büyük yanlış anlama” dedi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Scottie Scheffler tutuklandı ve suçlandı. (AP/Louisville Düzeltme Departmanı)

Netflix, BodyCam görüntüleri de dahil olmak üzere Scheffler'in tutuklanmasının ek görüntülerini satın aldı.

“Çok üzgünüm. Sadece tee zamanıma ulaşmaya çalışıyorum. Kollarımı orada tutacağım, söz veriyorum,” dedi Scheffler kelepçelendiğinde.

Diğer görüntüler Scheffler'in birinden ona “yardım etmesini” istediğini gösteriyor ve başka bir memura “sadece bir saniye konuşabildiklerini” sordu.

“Golf turnuvasında oynadığımın farkında mısınız?” Scheffler ekledi. Görünüşe göre, bir memur değildi.

“PGA'da oynuyorsanız oldukça iyi olduğunuzu varsayıyorum,” dedi bir memur.

Scheffler alçakgönüllülükle, “Evet, iyiyim.”

“Dürüst olacağım. Bunun içinde olacağım bir pozisyon olduğunu düşünmemiştim,” dedi Scheffler bir subaya Valhalla'ya dönerken.

“Genellikle insanlar asla yapmazlar,” diye yanıtladı memur.

Scheffler, sadece gargara istediği bir şaka bile kırdı, “8: 00'de golf oynamadan önce çok fazla içmemeye çalışıyorum”

Scottie Scheffler 2. turdan sonra

Amerika Birleşik Devletleri Scottie Scheffler, 17 Mayıs 2024'te Louisville'deki 2024 PGA Şampiyonası'nın ikinci turunda bir basın toplantısında medyayla konuşuyor. (Patrick Smith/Getty Images)

“Şu anda dünyanın 1 numaralı olduğunu bilmiyordum. Dünyada 1 numaralı oyuncu olamayacak kadar rahatsın,” dedi bir memur Scheffler'e kursa eşlik ederken.

“Sanırım bu yüzden tutuklandığım için çok şaşırıyorlar,” diye yanıtladı golfçü.

Scheffler daha sonra rezerve edildi ve serbest bırakıldı ve yedek zamanla kursa yaptı.

Scheffler, yapımcılara yaptığı açıklamada, “Çıldırıyordum çünkü bir şekilde golf sahasına gitmekten bir hapishane hücresine gittim ve bunun tam olarak nasıl olduğunu gerçekten bilmiyorum. Gerçekten gerçek hissettiğini sanmıyorum.” belgesel.

2. turda Scottie Scheffler

Golfçü Scottie Scheffler, 17 Mayıs 2024'te Louisville'deki Valhalla Golf Sahası'ndaki 2024 PGA Şampiyonasında 18. Yeşil'de. (Matt Stone/Courier Journal/USA Today ağı)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

İki haftadan kısa bir süre sonra, Scheffler aleyhindeki tüm suçlamalar düştü. Ve tutuklanmasından sadece saat sonra 66'yı vurdu. Son iki turunda biraz püskürdü, ancak hala hafta sonu için sekizinci sırada bağlanmayı başardı.

Xander Schauffele kariyerinde iki ana daldan ilkini kazandı, ikincisi Temmuz ayında açık şampiyonluk.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.