NBA Tarihi: Nikola Jokic Records First 30-20-20 Üçlü Double

HalaycıBaşı

New member
Denver Nuggets Yıldız Nikola Jokic, NBA tarihinde Cuma gecesi Phoenix Suns'a karşı heyecan verici fazla mesai zaferinde 30-20-20 üçlü-çift kaydeden ilk oyuncu oldu.

Tarihi başarıya tepkisi, Jokic hayranlarının Sırptan duymayı beklediği şeydi basketbol oyuncusu.

Denver Nuggets Center Nikola Jokic (15), Phoenix Suns Center Nick Richards'ın 7 Mart 2025 Cuma günü Denver'daki bir NBA basketbol maçının ikinci yarısında savunması gibi bir ribaund çekiyor. (AP Photo/David Zalubowski)

“Bu şekilde gitmesi gerekmiyor,” dedi Jokic. “Ben (Aaron Gordon) ile konuşuyordum ve bana 'Bu 30 puandı' dedi. Özel bir şey yapmadım, sadece herkes akışındaymış gibi görünüyordu. “

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Jokic, oyundan sonra SportsCenter'a ayrı ayrı, kariyeri bittikten sonra “kanepemde” başarıyı gerçekten takdir edebileceğini söyledi.

“Onu tarif edemem, bu yüzden benden sorma,” diye söyledi denver teknik direktörü Michael Malone gazetecilere verdiği demeçte. “Adam sadece inanılmaz bir oyuncu ve bu ligdeki, bu ligin muazzam tarihi olan, çok şey söylüyor. Bu ligde çok iyi oyuncular var, ama bence Nikola, tek başına bir sınıfta.”

Nikola Jokic net sürüş

Denver Nuggets Center Nikola Jokic, Sol, Phoenix Suns Center Mason Plumlee, 7 Mart 2025 Cuma günü Denver'daki bir NBA basketbol maçının ikinci yarısında savunurken sepete giriyor. (AP Photo/David Zalubowski)

2024-25 NBA MVP Oranlar: SGA, iki kişilik yarışta Jokić'i tercih etti

Jokic, Geceyi Nuggets'ın 149-141 uzatma zaferinde 31 sayı, 21 ribaunt ve kariyer en yüksek 22 asist ile bitirdi Güneş.

Ayrıca franchise rekorunu sezonun 29. üçlü iki katı ile bağladı ve şu anda ligdeki ilk üçte ortalama 28.9 sayı, 12.9 ribaunt ve maç başına 10.6 asist ile yer alıyor.

Nikola Jokic Drives Net

Denver Nuggets Center Nikola Jokic, Front, 7 Mart 2025 Cuma günü Denver'da bir NBA basketbol maçının ilk yarısında Phoenix Suns Center Mason Plumlee'yi geçiyor. (AP Photo/David Zalubowski)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“O sadece bir tür,” diye ekledi Christian Braun. “Bir daha asla böyle bir şey görmeyeceksin – asla. Gece ve gece dışarıda yaptığı şeyleri asla yapan bir oyuncu görmeyeceksiniz.”

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.