Matthew Stafford'un karısı Kelly, NFL Star'ın Rams ile yeniden birleşmesine tepki veriyor

HalaycıBaşı

New member
Matthew Stafford bir Los Angeles Rams üniformasında kalacak. İki kez Pro Bowler ve Rams, bu hafta başında yeniden yapılandırılmış bir sözleşme anlaşması yaptı.

Stafford, franchise'ı Super Bowl LVI unvanına götürdükten kısa bir süre sonra 2022'de Rams ile bir sözleşme uzatması imzaladı. Yıldız oyun kurucu bu anlaşmada iki mevsim kaldı, ancak 2025 sezonundan sonra paranın tükendiğini garanti etti.

Düzeltilmiş anlaşma, Rams'ın Stafford'un ajanına, oyun kurucu piyasayı araştırırken diğer takımlarla tartışmalar yapması için Yeşil Işık vermesinden kısa bir süre sonra geliyor. Stafford'un karısı Kelly, kocasının Los Angeles'ta kaldığı haberine tepki vermek için Cumartesi günü sosyal medyaya gitti.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Los Angeles Rams ve eşi Kelly, Matthew Stafford, 30 Ocak 2022'de Inglewood, California'da SOFI Stadyumu'ndaki NFC Şampiyonası maçında San Francisco 49ers'ı yendikten sonra tepki veriyor. (Christian Petersen/Getty Images)

“Ev gibi bir yer yok. @Rams,” Rams oyun kurucu Instagram fotoğrafını altyazıya aldı.

Aaron Rodgers'ın jetler devam ettikçe potansiyel iniş noktaları

Bu ayın başlarında Kelly, kocasının Los Angeles'taki geleceğini çevreleyen spekülasyonlara hitap etti.

“Los Angeles şehrini seviyorum… ve burada inşa ettiğimiz hayatı seviyorum,” dedi Kelly “The Morning” podcast bölümünde. “Bununla söylenirken, bir macerayı seviyorum. Şimdi bunun için. Şu anda, Rams onu ticaret yapmak istediklerine karar verdiyse veya Matthew, Rams için oynamak istemediğine karar verdiyse, ben iyiyim. Ailemi hareket ettirebilir, evet zor olabilir-ilk ay-sonra, ortaya çıktı, çocuklarımın dirençli olmasını seviyorum.

Matthew ve Kelly 2015'ten beri evli ve dört kızı paylaşıyorlar.

Matthew ve Kelly Stafford

Los Angeles Rams'ın Matthew Stafford #9'u, 13 Şubat 2022'de Inglewood, California'da Sofi Stadyumu'nda Super Bowl LVI sırasında eşi Kelly Stafford ile birlikte kutluyor. (Andy Lyons/Getty Images)

ESPN, Rams ile olan anlaşmasını yeniden çalıştırmadan önce, New York Giants ve Las Vegas Raiders'ın potansiyel bir anlaşmanın parametreleri hakkında görüşmeler yaptıklarına inanılıyor.

Rams teknik direktörü Sean McVay geçtiğimiz günlerde Stafford'u tutmanın takımın en önemli önceliği olduğunu ileri sürdü. Bununla birlikte, McVay ayrıca, franchise'ın düzenlenmiş bir sözleşmenin önümüzdeki sezonu ve ötesini sunabileceği kadro sonuçlarını tartması gerektiğini de belirtti.

Matthew Stafford sahadan çıkıyor

Los Angeles Rams oyun kurucu Matthew Stafford, 22 Eylül 2024 Pazar, Kaliforniya'daki San Francisco 49ers'a karşı bir NFL futbol maçından sonra sahadan çıkıyor. (AP Fotoğraf/Ashley Landis)

McVay, “Fitz & Whit” podcast'inde bir görünüm sırasında, “Hiçbir anlaşmazlık yok – ve onu oyun kurucu olmasını isteyen herkese göre bükülmeyelim,” dedi. “Şimdi, katmanlar var. 'Hey, sürekli nasıl inşa ediyoruz? Onu nasıl destekliyoruz? Bu şeylere göre değerinin ne olduğunu nasıl elde ettiğinden nasıl emin olabiliriz?”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Stafford, 2009 NFL Taslağı'nda en iyi seçim oldu. 2021'de Rams'a takas edilmeden önce ilk 12 sezonu Detroit Lions ile geçirdi. 2024 sezonunu 3.762 yarda ile bitirdi.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.