Mahomes, Kelce'nin yakın zamanda emekli olacak bir oyuncu gibi görünmediğini söylüyor

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

2025 Super Bowl'un arifesinde Travis Kelce'nin emekliliği düşündüğü ve büyük oyunda olanların kararını etkileyebileceği bildirildi.

Kansas City Chiefs'ın üç turba hayalleri kayboldu ve Kelce 2025 sezonuna geri döneceğini açıkladı.

Kelce'nin kariyerinin sonuna yaklaştığını söylemeye gerek yok.

Yardlarda ve gollerde kariyer en düşük seviyeleri yayınladı ve ikinci bir düz sezon için, üst üste sekiz yıl içinde bunu yaptıktan sonra bir All-Pro takımı yapamadı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Kansas City Chiefs sıkı son Travis Kelce (87), Mahomes'in Arrowhead Stadyumu'ndaki Geha Field'daki ilk yarısında Mahomes'in Houston Texans'a karşı yaptığı gol atmasının ardından oyun kurucu Patrick Mahomes (15) ile kutluyor. (Denny Medley/Imagn Images)

Ayrıca, yarda almak için 1.000 yarda işaretini tutmadan art arda iki mevsimi vardı.

Perşembe günü gazetecilere Chiefs uygulamasında “Bu son yolculuksa, asla bilemezsiniz,” dedi. “Futbol hakkında konuşma şekli, bu yıl geçen yıla göre daha iyi çalışmaya ve daha iyi olmaya çalıştığı yol, son yolculuğu gibi bir adam gibi görünmüyor, işten yorulmuş gibi.”

Patrick Mahomes ve Travis Kelce

Kansas City Chiefs sıkı sonu Travis Kelce (87) ve oyun kurucu Patrick Mahomes (15), Jacksonville, Jacksonville, Fla'daki Jacksonville Jaguars'a karşı sezon öncesi bir maçtan önce takımı sahaya götürmek için bekliyor. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack, Dosya)

Joe Flacco, Young Browns QBS'ye rehberlik eden 'saçma cevap' verdi, diyor eski takım arkadaşı

35 yaşındaki Kelce, başlangıçta emekli olma kararı ile ilgili olarak “yoldan aşağı iniyorum” dedi. Ama sonuçta, “Futbol oyununu oynamayı seviyorum.”

“Hala geçen yıl yaptığımdan daha yüksek bir seviyede ve muhtemelen daha yüksek bir seviyede oynayabileceğimi hissediyorum. Bunun en iyi gezim olduğunu sanmıyorum. Sanırım adamlarımı onlara yardım ettiğimden çok daha fazla dakika içinde bırakıyorum,” dedi Kelce “Yeni Yükseklikler“Mart ayında.

“Özellikle sicilime ve yıllarca geçmişte olduğuma bakarsanız. İyi bir koşu vermek istiyorum. Yılı nasıl bitirdiğim ve etrafımdaki insanlar için ne kadar iyi oynadığım ve ne kadar sorumlu olduğumu ve Kansas City'deki birçok insanı, hem tesiste hem de toplulukta ve benim için ev olduğunu seviyorum.

Travis Kelce Baskı

Kansas City Chiefs sıkı uç Travis Kelce, 9 Şubat 2025'te New Orleans'taki Super Bowl'daki Philadelphia Eagles'a kaybettikten sonra sahadan çıkıyor. (AP Fotoğraf/Abbie Parr)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Henüz bu hayatı bırakmak istemiyorum. Çok fazla çalışmaya koydum ve KC için yapabileceğim en iyisi olmaya çok fazla odaklandım. Geçen yıl bizim için iyi bitmedi ve Kansas City ve Şef organizasyonuna sahip olduğum her şeyi vermek için imzaladığım sözleşmeyi oynamak için bir sorumluluk varmış gibi hissediyorum ve bu.”

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.