Kentucky Basketbol Koçu Mark Pope, hayranlara rehin veriyor

HalaycıBaşı

New member
Kentucky baş antrenörü Mark Pope, Fan Fan seyahatini Wildcats'ın NCAA I Division I erkek basketbol turnuvasındaki ilk tur maçına finanse etmek için son yemininden anında pişman gibi görünse de, hala söz verdi.

Kentucky'nin Cuma günü ilk turda Milwaukee'de Troy oynaması planlanıyor. Çağrı radyo şovunun son baskısında Pope, Lexington, Kentucky'den Wisconsin'e araba kullanmak isteyen Kentucky hayranları için yakıt maliyetlerini karşılamaya yardımcı olmak için gönüllü oldu.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

20 Mart 2025; Milwaukee, WI, ABD; Kentucky Wildcats baş antrenörü Mark Pope, NCAA Turnuvası Fiserv Forum'da ilk tur antrenmanında bakıyor. (Jeff Hanisch-imagn görüntüleri)

Papa Pazartesi günü, “Bu sadece 7 saatlik bir sürüş, bu yüzden gaz parasıyla sorun yaşıyorsanız, bana vur. “Sana nasıl vuracağımı anlatmayacağım, çünkü kaç kişinin beni vurmak üzereyken gerginim. Arena dondurmasında kalan herkesi satın almak için bir gece sonra bu saçma bir kavramım vardı. Bana beklediğimden biraz daha pahalıya mal oldu, ama hepsi ailede, bebeğim. Bu ailenin. Hadi gidelim.”

Duke Büyük Seth Curry, NCAA Turnuvası'ndan önce Cooper Flagg'i övüyor: 'Yıllarının ötesinde bilge'

Papa daha sonra Jack adlı bir Kentucky öğrencisinden Gaz için para isteyen bir mesaj ve muhtemelen oyuna bir bilet paylaştı. Öğrenci, bahar tatili için Florida'ya gittiğini, ancak Milwaukee'ye zamanında gelebileceğine söz verdi.

Mark Pope konuşuyor

20 Mart 2025; Milwaukee, WI, ABD; Kentucky Wildcats baş antrenörü Mark Pope, bir NCAA Turnuvası Fiserv Forum'daki ilk yuvarlak antrenman basın toplantısında konuşuyor. (Jeff Hanisch-imagn görüntüleri)

“Sadece gaz parasından bir bilete gitti!” Papa cevap verdi. “Dinle, Jack, işte anlaşma. Seni geri vuracağım, adamım. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum, tamam mı? Ben onu seviyorum. BBN, adam, BBN'nin bir parçası olmak için dünyanın en büyük nimet.

Ekran görüntüleri daha sonra Papa'nın yönetici asistanı ile öğrenci arasında bir e -posta alışverişi göstererek sosyal medyada ortaya çıktı.

E-posta, seyahat eden partinin lise çağındaki bireyleri içermediğini doğrulama da dahil olmak üzere bazı parametreler içeriyordu. Mesaj ayrıca Venmo bilgi istedi.

“Merhaba Jack! Antrenör Pope, gaz paranızla ilgilenmeyi çok isteriz! Bunun gerçekleşmesi için bize oyuna bilet aldığınızı kanıtlamanız gerekir! Bu noktada, size düz oranlı gaz parasını gönderebiliriz.” “Lütfen partinizde işe alınabilir yaş (9-12. sınıf) içinde kimsenin olmadığını doğrulayın.”

Mark Papa Koçları

Kentucky'nin baş antrenörü Mark Pope, Pazar gecesi Rupp Arena'nın içindeki NCAA Turnuvası seçim şovundan önce kalabalığa hitap ediyor. 16 Mart 2025. (Scott Utterback / Courier Journal / USA Today Network Imagn Images aracılığıyla)

Başka bir e -posta öğrenciye hediye kartı sundu.

Takip e-postası, “Ofisimizde 100 $ 'lık Visa Hediye Kartımız olacak. Almanız için hangi gün ve saate gelebileceğinizi bana bildirin.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Papa, Kentucky'ye dümendeki ilk yılında 22-11 normal sezon rekoruna koçluk yaptı.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.