Juan Soto, diğer MLB takımlarının tutulmalı Mets sunduğunu açıklıyor

HalaycıBaşı

New member
İki ay önce MLB yıldızı Juan Soto tarihi bir sözleşme imzaladı. Birkaç hafta önce bahar eğitimi için Florida'daki New York Mets'e katıldı.

İmzaladığı 15 yıllık 765 milyon dolarlık anlaşma, profesyonel spor tarihinin en kazançlı sözleşmesiydi.

Şubat ayının ortalarında, Soto hala hayat değiştiren teması işliyor gibi görünüyordu.

“Hala bunu ve her şeyi düşünüyorum. İnanılmaz,” dedi o zaman. “Bunun için gerçekten mutluyum. Önümüzdeki 15 yıl boyunca nerede olacağımı bilmekten gerçekten çok mutluyum.”

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

New York Mets 'Juan Soto, Port St. Lucie, Fla., 16 Şubat 2025'te bir bahar eğitim antrenmanı sırasında. (Alejandra Villa Loarca/Newsday RM, Getty Images aracılığıyla)

Ancak Soto, Mets'in sunduğu göz kamaştırıcı miktarını aşan diğer takımlardan teklif aldığını açıkladı.

Şu anda New York'ta oynayan en büyük 10 sporcu kimler?

“Mets en fazla parayı sunmadı,” dedi Soto, İspanyolca konuşarak. “Bazı takımlar daha fazlasını teklif etti.”

Soto daha sonra Mets'in kültürünün Bronx'u Queens lehine bırakmaya karar vermesinin nedenlerinden biri olduğunu söyledi.

Juan Soto Catch Plays

New York Mets sağ saha oyuncusu Juan Soto, Clover Park'taki bir bahar eğitim antrenmanı sırasında yakalama oynuyor. (Sam Navarro/Imagn Images)

Sny, “Boston da dahil olmak üzere birden fazla takımın Soto'nun aynı fikirde olacağını bilmeleri halinde yüksek teklifi aşma isteğine sahip olduklarını” bildirdi.

Juan Soto eve koşuyor

New York Mets 'Juan Soto, 22 Şubat 2025 tarihli Houston Astros'a karşı Port St. Lucie, Fla'da bir bahar eğitim oyununun ilk atışında solo bir ev sahibi oldu. (AP Fotoğraf/Jeff Roberson)

Soto, 22 numaralı forması Mets ile giyecek. Üçüncü usta Brett Baty bu numarayı son üç mevsimi giydi. Ancak Soto, infielder'ı 7 numaraya geçmeye ikna etmek için bahar eğitimi sırasında yepyeni bir SUV verdi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Hayır, yapmadın,” dedi Baty gülümsedi ve takımın bahar eğitim kompleksinin dışına yürürken, Soto'yu bir Chevrolet Tahoe yakınında ” #22 için teşekkürler” diye arka pencerede çizildi.

2019 taslağında Mets'in 12. genel seçimi olan Baty, hala aynı 2016 Toyota 4runner'ı lisede kullanıyordu.

“Numarayı gerçekten takdir ediyorum,” dedi Soto ona. “Şimdiye kadar giydiğim ilk kişi.”

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin
X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.