JJ McCarthy, 2024 NFL Draftında nereye götürülebileceğine dair ipucu veriyor: 'Bir fikrim var'

HalaycıBaşı

New member
Geçtiğimiz üniversite sezonunda ulusal şampiyonluk kazanan Michigan'lı JJ McCarthy, 2024 NFL Draft'ının Perşembe gecesi başlamasına kadar herkesin draft kurulunda yükselen oyun kurucu oldu.

O, Washington Commanders'ın 2. sırasına kadar yükselebileceği ya da Denver Broncos ya da Minnesota Vikings gibi bir takımın onu kapmak için ilk 10'a girebileceği yönünde söylentiler dolaşan gerçek bir joker karakter.

Ancak genel klasmanda 6. sırada yer alan New York Giants'ın da bir oyun kurucu istediği, hatta New England Patriots ile 3. sırayı almak için müsait olup olmadığını görmek için temasa geçtiği söyleniyor.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Michigan Wolverines'den oyun kurucu JJ McCarthy, 26 Mayıs 2023'te Huntington Beach, CA'da bir parkta 3DQB ile sezon dışı antrenman sırasında antrenman yapıyor. (Aubrey Lao /Getty Images)

Çarşamba günü Detroit'teki “Rich Eisen Show”da konuşan deneyimli yayıncı McCarthy'ye Draft'ta nereye gittiğine dair bir fikri olup olmadığı soruldu.

Hemen New York'tan bahsetti.

McCarthy, “Demek istediğim, bir fikrim var” dedi. “En çok zamanı New York Giants'la geçirdim. Onlar olağanüstü bir kadro. Koç'u seviyorum [Brian] Daboll, aşkım [GM] Bay. [Joe] Schoen, aşkım [quarterbacks] Koç [Shea] Tierney, [offensive coordinator] Koç Kafka – Chicago'lu adam. Sadece oraya girebildim, hemen hemen tüm kurulumu biliyorum çünkü Koç Daboll Alabama'dan geldi ve Koç [Josh] Gattis, Alabama'dan Michigan'a geldi. Yani benzer oluşumlar, hareketler, oyunlar, tüm bunlar.

“Bu kurulumu gerçekleştirebilmek harikaydı. Onlarla iki kez görüştüm, sadece Paskalya'da oynamak muhteşemdi. Bunu daha önce hiç yapmamıştım ama çok hoştu.”

McCarthy yanlışlıkla Giants'ın ilk tur taslak planlarını bozuyor olabilir mi?

Giants, 2019 NFL Draftı'nın 6. genel seçimi olan Daniel Jones'u Mart 2023'te dört yıl uzatmayla imzaladıktan sonra potansiyel olarak bir oyun kurucu alabilecek konumda olmayı beklemiyordu.

Ancak 9. Haftada Las Vegas Raiders'a karşı sezon sonu ACL yırtığı yaşamadan önce mücadele ettikten sonra, Giants'ın tercihen takas yoluyla yoluna devam etmek istediğine, ancak 2024 sezonunun ardından sözleşmesinden vazgeçebileceklerine dair haberler aşikardı.

JJ McCarthy futbol fotoğrafı için poz veriyor

Michigan'dan JJ McCarthy, 29 Şubat 2024'te Indianapolis, Indiana'daki Indiana Kongre Merkezi'nde portreler için poz veriyor. (Todd Rosenberg/Getty Images)

Bununla birlikte, elit bir geniş alıcı seçmenin de fayda sağlayacağını düşünürsek, Giants'ın ne yapmak istediğini kimse tam olarak bilmiyor. LSU'dan Malik Nabers, Ohio Eyaleti'nden Marvin Harrison Jr. ve Washington'dan Rome Odunze bu alanda lider durumda ve çok sayıda oyun kurucunun draftın başlarında yer alması beklendiğinden Giants, gelecek sezon Jones'la eşleşecek şekilde bunlardan birini seçme şansına sahip olabilir.

Ancak McCarthy'nin bu draft sürecinde Giants'la en çok vakit geçirdiği göz ardı edilemez. Hatta Giants'a yaptığı üç kişisel ziyaretten birini de kullandığını söyledi.

Ancak Giants'tan bahsettikten sonra McCarthy, diğer iki kişisel ziyareti olan New England Patriots ve Washington Commanders'a yaptığı son ziyaretlerden bahsetti.

Eisen'e “New England ve Washington oradan yeni geldiler” dedi. “O binadaki enerjiyi sevin. Yeniden inşa etmenin, zirvede olmanın ve rekabetçi olmanın aciliyet duygusunu anlayabilirsiniz.”

McCarthy hemen Bronco'lardan ve Vikinglerden de bahsetti.

“Bu takımlardan herhangi birinde oynamak benim için bir onurdur, ancak süreçle ilgili en komik şey de bu. Seçim yapma hakkı var. Nereye gidersem gideyim minnettar olacağım ve bundan en iyi şekilde yararlanacağım. “dedi.

JJ McCarthy podyumda

Michigan oyun kurucusu JJ McCarthy, 1 Mart 2024'te Indianapolis, IN'deki Indiana Kongre Merkezi'nde NFL Scouting Combine sırasında medyanın sorularını yanıtlıyor. (Zach Bolinger/Getty Images aracılığıyla Icon Sportswire)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Caleb Williams'ın Chicago Bears'ta genel klasmanda 1 numara olması beklenirken, UNC'den Drake Maye ve LSU'dan Jayden Daniels, hangi draft uzmanıyla konuştuğunuza bağlı olarak ilk beşte yer alabilirken, McCarthy'nin adı kesinlikle Perşembe gecesi izlenecek isim olacak. Detroit'te.

Bir Michigan ürünü olarak McCarthy, “Go Blue”nun arasına “Big”i ekleyebilir.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Scott Thompson, Haberler Digital'de spor yazarıdır.