Fever'dan Caitlin Clark, Indiana'daki ilk çıkışı için rekor sayıda kalabalığı kendine çekti: 'Oldukça duyulmamış bir şey'

HalaycıBaşı

New member
Caitlin Clark etkisi tüm hızıyla devam ediyor.

Eski Iowa yıldızı, Indiana'daki ilk maçına Perşembe gecesi Fever'in Atlanta Dream'e karşı oynadığı son sezon öncesi maçında çıktı ve taraftarlar maçı izlemek için Gainbridge Fieldhouse'a akın etti. WNBA çaylağı eylem halinde.

Indiana Fever'ın 22 numaralı oyuncusu Caitlin Clark, 9 Mayıs 2024'te Indianapolis'teki Gainbridge Fieldhouse'da Atlanta Dream'e karşı oynayacağı maç öncesinde spor ayakkabılarını bağlıyor. (Ron Hoskins/NBAE, Getty Images aracılığıyla)

Geçen sezon maç başına ortalama sadece 4.000 taraftarın katılımıyla seri için seyirci rekoru kırıldı.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Perşembe gecesi resmi katılım 13.028 ile üç kattan fazla oldu.

“Çok eğlenceliydi. Gürültülü olduklarını düşündüm, bu işin içinde olduklarını düşündüm. Bazı insanları bazı yerlerde görmek eğlenceliydi. Iowa şeyleri ve ardından Fever teçhizatı giyen bir sürü insan,” dedi Clark oyun sonrası basın toplantısında.

“Bu, Perşembe gecesi oynanacak bir sezon öncesi maçı ve burada 13.000 kişi var. Bence bu, tüm sezonun bizim için nasıl olacağını gösteriyor ve bize yardımcı olacak. Biliyorsunuz, bunlar kendi sahamızda oynanacak maçlar olacak” Kazanmanız gerekecek. Bu yüzden, gerçekten harika bir takıma karşı, kalabalık bir maç olacağını düşünüyorum.

Ateş hayranları pankart taşıyor

Genç taraftarlar, 9 Mayıs 2024'te Indianapolis'teki Gainbridge Fieldhouse'da WNBA sezon öncesi maçında Atlanta Dream'e karşı oynayan Indiana Fever guardı 22 numaralı Caitlin Clark'ı destekleyen pankartlar taşıyor. (Brian Spurlock/Getty Images aracılığıyla Icon Sportswire)

“Bu oldukça inanılmaz, bir hazırlık maçında 13.000 sayı duyulmamış bir rakam.”

FEVER ROOKIE CAITLIN CLARK, SATILMADAN ÖNCE WNBA'DEKİ ÇIKIŞINDA ŞOK OLDU: 'DAHA İYİ BİR OYUN İSTEMEZSİNİZ'

Takıma 21 sayıyla liderlik eden NaLyssa Smith de bu düşünceyi yineledi.

“Gainbridge'deki enerji bizim için çok büyük. Bizi motive eden ve daha fazla ilerlemeye iten şey bu. Hayranlar ve diğer şeyler için geleceğin neler getireceğini görmek beni heyecanlandırıyor; bu bizim için heyecan verici bir zaman.”

Clark, WNBA'deki ilk galibiyetini Fever'ın Atlanta'ya karşı aldığı 83-80'lik geri dönüş zaferiyle elde etti. 31 dakikada 12 sayı, 8 ribaund, 6 asist ve 6 top kaybıyla mücadele eden oyuncu, 4/12 saha içi ve 3 saniyede 9/2 ile oynadı.

Caitlin Clark imza dağıtıyor

Indiana Fever'ın 22 numaralı oyuncusu Caitlin Clark, 9 Mayıs 2024'te Indianapolis'teki Gainbridge Fieldhouse'da Atlanta Dream'e karşı oynanan maçın ardından imza dağıtıyor. (Ron Hoskins/NBAE, Getty Images aracılığıyla)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Clark için oyununun en önemli özelliği 3'lere ulaşmak değildi.

“Dürüst olmak gerekirse o kadar etkili olduğumu düşünmüyorum. Her şeyden çok, pas vererek gerçekten iyi bir iş çıkardığımı düşündüm… Bilmiyorum. Sanırım boyalı alana girdim. Açıkçası, bunu yapmak isterdim. birkaç üçlük daha yapın ama bazen böyle vurursunuz.”

Fever'ın sezonu Salı günü Connecticut Sun'a karşı oynanacak bir deplasman maçıyla başlayacak.

Associated Press bu rapora katkıda bulunmuştur.

Haberler Digital'i takip edin
X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.