Eski Patriots RB: Bill Belichick beni 'şişman kampına' koydu

HalaycıBaşı

New member
Bill Belichick, New England Patriots'a koçluk yaparken her zaman bir sürü oyuncusuna, ister Super Bowl, normal sezon oyunu veya sadece bir eğitim kampı uygulaması olsun.

Eski bir Patriot, taslak olduktan hemen sonra Belichick'in sert koçluğuna tanık olduğunu söyledi.

New England'ın 2011 NFL Taslağı'nda üçüncü tur bir seçim olan Stevan Ridley, Julian Edelman ile “Adlı Oyunlar” podcast'inde “Bill beni nasıl Fat Kampı'na koyarak başlayacağız.” Dedi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Stevan Ridley (22) geri dönen New England Patriots, Gillette Stadyumu'nda linebacker Vincent Rey'in (57) dışındaki Cincinnati Bengals'e karşı topu çalıştırıyor. (David Butler II/USA Today Sports)

Ridley, Belichick'in onu “şişman kampına” koyduğunu söyledi çünkü LSU'dan çıkan bir NFL için “aşırı kilolu”.

Peki, Belichick Ridley'nin ne kadar kilo almasını istedi?

“Oraya geldiğin toplantıya sahipsin ve bir çaylaksın. Ve sana oyun kilonunu veriyor. Ve beni ofise getirdi çünkü ağırlık odasına giriyorum ve [former Patriots strength coach Harold] Nash, 'Ölçeğe hop, Ridley' 'dedi.

“Ölçüye atladım ve yaklaşık 235, 238 kilo. LSU'da 230 civarında geri koşarak oynadım. Sekiz kilo çok fazla kardeşim.”

Potansiyel no. 1 Genel Seçme NFL Sakatlık nedeniyle egzersizleri birleştirin

Ridley, Vatanseverlerin açıkça daha büyük bir koşu olduğunu bildiğini ve üçüncü turda hazırlanacak bir şey yaptığını söyledi.

Ancak Ridley, Belichick'in oyun ağırlığını 220 pound'a indirmesi gerektiğini söyledi.

“Nasıl? 'Diye dedim, kardeşim, kardeşim.' Dedim ki, 'Hayır,' diye hatırladı Ridley. “[Nash] 'Bana sorma. Sana patron adamın ne dediğini söylüyorum. ''

Ridley, baş antrenörün kendisinden haber almak için Belichick'in ofisine gitti.

Bill Belichick Smiles

New England Patriots teknik direktörü Bill Belichick, 18 Eylül 2019'da Foxborough, Mass. (AP Photo/Steven Senne, Dosya)

“İçeri girdim ve dedim ki, 'Koç, seninle bu ağırlık hakkında konuşmalıyım. Ve dedi ki,' Numara ne? Gerçekten ne olduğunu hatırlayamıyorum 'dedi. İki yirmi, bu imkansız ve o, 'Demek istediğim, gerçekten kilolu olduğun için sadece 563 $' dedi.

“Hızlı matematik yapabilirim. Üçüncü tur taslak seçimim, böyle param yok. Fat kampı gittim.”

Ridley ağırlığı üzerinde çalışmaya başladı ve Belichick'in tercih ettiği 220 ağırlığını yaptıktan sonra temettü ödedi.

Ridley'nin ilk başta düşündüğüne rağmen, onun için işe yaradı.

“Bir kedi kadar hızlı, adamım,” dedi Edelman nasıl hissettiğini sorduğunda gülerek. “Çıldıran kötü, ahbap. O oynamaya geldiğimde, 'Hey, Bill ne hakkında konuştuğunu biliyor.' '

Stevan Ridley koşuyor

Stevan Ridley geri dönen New England Patriots, Gillette Stadyumu'ndaki Oakland Raiders'a karşı koşuyor. (Winslow Townson/USA Today Sports)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Ridley, New England'da dört yıl oynadı ve 2012 sezonunda 1.263 ikinci sınıf kampanyası da dahil olmak üzere 2.817 yarda koştu. Ridley, Malcolm Butler'ın gol hattı müdahalesi sayesinde 2015 Super Bowl'da Seattle Seahawks'ı şok edici bir şekilde yenen 2014 Patriots ekibinin bir parçasıydı.

Ridley daha sonra New England'daki Super Bowl kazanan son sezonundan sonra New York Jets, Atlanta Falcons ve Pittsburgh Steelers için oynadı.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Scott Thompson, Haberler Digital'in spor yazarıdır.