Caitlin Clark, eski oyuncu tarafından 'NBA Yüzü' olarak adlandırıldı

HalaycıBaşı

New member
NBA figürleri, All-Star oyununun NHL'nin 4 ülkesinin karşılaşmasına kıyasla aldığı eleştiriden sadece haftalar sonra “Ligin Yüzü” tartışmasına atladı.

Kuzey Carolina'dan eski bir ilk tur taslağı seçimi, NBA'nin yüzünün kim olduğuna inandığı hakkında dava açtı-Caitlin Clark.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Caitlin Clark'ın yer aldığı Nike Banners, 20 Şubat 2025'te Des Moines 'Court Avenue Restaurant ve Brewing Company'nin doğu tarafına kurulmuştur. (Cody Scanlan/The Register/USA Today Network Imagn Images aracılığıyla)

“NBA'nin yüzü Caitlin Clark !!!” Eski NBA koruyucusu Rashad McCants Cumartesi günü X'de bir yazı yazdı. “Evet dedim !!!! Eleştiriyi tüm zamanların en iyisini düşündüğünüz insanlardan daha iyi idare etti !!!!! @caitlinclark22 senin keçi !!!”

McCants daha sonra Indiana Fever'in bir parçası olacağı sergi oyunları hakkında en son haberlere dikkat çekti.

Ateş, WNBA sezonu başlamadan önce Iowa'daki Brezilya milli takımına karşı bir sergi oyunu oynayacak. Bu oyun için biletler bir saatin altında satıldı. Ayrıca, Chicago Sky ev oyunlarını Wintrust Arena'dan Birleşik Merkeze ateşe karşı taşıdı.

“Dediğim gibi NBA'nin yüzü !!! Bu metrik. Dakikalar içinde satıldı. Sezon öncesi !!!

WNBA Şampiyonu'nun Meydan Okuma Mesajı Bizi önerdikten sonra 'İnsanlara Kar ve Para' odaklanıyor

Caitlin Clark Dripbles

Indiana Ateş Muhafızları Caitlin Clark, 15 Eylül 2024'te Indianapolis'teki Dallas Wings'e karşı oynuyor. (AP Photo/Michael Conroy, Dosya)

Geçen hafta, Minnesota Timberwolves muhafızı Anthony Edwards, ligin yüzü olmak istemediğini söyledi. Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James bununla empati kurdu.

“Oyunumuzu kapsayan ve oyunumuz hakkında günlük olarak konuşan tüm insanlar-herkes üzerinde konuştuğunda neden bir ligin yüzü olmak istiyorsunuz?” James Perşembe günü gazetecilere sordu.

“Bu sorumluluk – bu sadece garip. İnsanlardan garip bir enerji … Bilmiyorum.”

James, Edwards'ın sözleriyle nereden geldiğini anladığını söyledi.

“(Anthony Edwards) bunu istemediğini söyledi. Yani, açıkçası, bunu istemedim; ama benim için bir sorumluluk olduğunu biliyordum – sadece ailem, arkadaşlarım, topluluğum ve sadece kariyerim boyunca yolculuğumu takip edecek, sadece oraya başladığımda Ohio'ya değil, tüm dünyada seyahat ettiğimde Ohio'ya değil,” dedi.

Caitlin Clark sırıtışları

Caitlin Clark, 20 Temmuz 2024'te WNBA All-Star maçında Phoenix, Arizona'daki Footprint Center'da gülümsüyor. (Getty Images aracılığıyla Juan Ocampo/NBAE)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Her zaman bunu ciddiye aldım ve en başından beri bir profesyonel olmanın neyle ilgili olduğunu ve bir rol modeli olmakla ilgili olduğunu anladım. Anlıyorum. Anlıyorum. Tamamen anlıyorum. Bu söz konusu olduğunda sadece garip bir enerji.”

Haberler 'Ryan Canfield bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin
X'te spor kapsamı ve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.