Astros'un Lance McCullers JR, başlangıç vs Reds'ten sonra ölüm tehditlerini ortaya çıkarıyor

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Houston Astros sürahi Lance McCullers Jr., takımının hayranlarının onu en kötü şekilde açtığını söyledi.

Cumartesi günü sert bir başlangıçtan sonra, Cincinnati Reds'e karşı atış yapan bir atışın sadece üçte birinde yedi kazanılan koşuya izin verdiği McCullers, Astros hayranlarından çevrimiçi ölüm tehditleri aldığını söyledi.

31 yaşındaki sağ elini kullanan, “İnsanların çok tutkulu olduğunu ve insanlar Astros'u ve sporları sevmeyi ve sporları sevmeyi seviyorlar, ancak çocuklarımı bulmak ve onları öldürmekle tehdit etmekle uğraşmak biraz zor.” Dedi. “Yani, tıpkı bir baba gibi, yıllar boyunca çoğunlukla bana yönelik çok, çok tehdit olduğunu düşünüyorum ve bence aslında beyzbol çevresindeki diğer sorunlardan bir ya da iki kişi aslında böyle şeyler için hapse girmek zorunda kaldı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Houston Astros Başlangıç Sürahisi Lance McCullers Jr., Daikin Park'taki Cincinnati Reds'e karşı ilk atış sırasında atış değişikliğinden sonra höyükten uzaklaşıyor. (Troy Taormina-imagn görüntüleri)

“Ama bence çocukları denkleme sokmak, onları bulmakla tehdit etmek ya da bizi bir dahaki sefere halka gördüklerinde, çocuklarımı ölüme bıçaklayacaklar, böyle şeyler, baba olarak duymak zor.”

Örgüt, Houston Emniyet Müdürlüğü ve MLB güvenliğinin McCullers'a yönelik tehditlere karşı uyarıldığını söyledi.

Bu, son iki sezonda birkaç yaralanma ile mücadele ettiği için 2022 Dünya Serisinden bu yana Astros için sadece McCullers'ın ikinci başlangıcı oldu.

Pat McAfee, Kanada Yorumlarını Takip Ettikçe Bebek Kızına Ölüm İsteyen Mesajı Paylaşıyor

Elly de la Cruz, McCullers TJ Friedl'e yürüdükten ve oyuna başlamak için bir sahayla Matt McLain'e çarptıktan sonra üç koşulu bir homer'a çarptığında en başından beri felaketti. McCullers, ev sahibi koşuyu takip etti, ancak iki yürüyüş ve iki isabet sonra oyunu hızla 5-0 öne geçirdi.

Yönetici Joe Espada, McCullers üzerindeki fişi çekmek zorunda kaldı, ancak ikinci ve üçüncü sırada temel koşucular hala onun sorumluluğuydu. Daha sonra Cincinnati için 10 turlu ilk atışta karşılaştılar.

Lance McCullers Jr.

Houston Astros Başlangıç Sürahisi Lance McCullers Jr., Daikin Park'taki Cincinnati Reds maçı sırasında atış değişikliğinden sonra höyükten uzaklaşıyor. (Troy Taormina-imagn görüntüleri)

Espada ayrıca kıdemli başlangıçlarına karşı ölüm tehditleri hakkında konuştu.

“Performansı nedeniyle hayatını ve çocuklarının hayatını tehdit eden insanlar var.” “Bununla başa çıkmamız çok talihsiz bir durum. Sonuçta bu şehir için, ekibi için, ofisimde bunun hakkında konuşmak zorunda olduğumuz gerçeği – ben de çocuklarım var ve gerçekten bununla başa çıkmamız gereken deli. Çok üzücü, çok, çok üzücü.”

McCullers, höyük üzerinde bir kez daha tutarlılık bulmaya çalışan iki kez bir Dünya Serisi şampiyonu. Yaralanma problemleri, atış kolundaki bir kas zorlanmasının onu kapattığı 2023'te bahar eğitiminde başladı. Daha sonra, o yılın Haziran ayında, kolundaki bir fleksör tendonunu onarmak ve bir kemik mahmuzunu çıkarmak için sezon sonu ameliyatı geçirdi.

McCullers 'rehabilitasyon da planlandığı gibi gitmedi. Temmuz 2024'te atıştan kapatıldı ve tüm sezonu kaçıracağı açıklandı. Sonunda Chicago White Sox'a karşı üç puansız vuruş attığı 4 Mayıs'ta höyüğe geri dönecekti.

Lance McCullers Jr. oynamak için tepki verir

Houston Astros başlangıç sürahi Lance McCullers Jr., Daikin Park'taki Cincinnati Reds'e karşı bir sahadan sonra tepki veriyor. (Troy Taormina-imagn görüntüleri)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

McCullers, “Başarısız olursanız, çok büyük bir sahnede çok fazla gözünüzle başarısız olursunuz ve saklanacak hiçbir yer yok,” diye ekledi McCullers. “Günün sonunda, sadece işimi yapmak istiyorum. Sadece Astros için iyi bir sürahi olmak istiyorum ve oraya gideceğime inanıyorum. Ama dediğim gibi, sadece bunun için endişelenmek zorunda kaldığını düşünüyorum, kasabadan ayrılma ve onları terk etme ya da okula bırakma konusunda endişeleniyorum, sanırım … Bir tür nezaket olmalı.”

2017 yılında All-Star takımını yapan McCullers, Cumartesi günü kaba gezisinden sonra bile Astros ile 3.55 ERA kariyerine sahip. Ayrıca Houston ile birlikte 19 sezonluk maçta 3.47 ERA'ya sahip.

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin
X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Scott Thompson, Haberler Digital'in spor yazarıdır.