Astros, ALCS’yi bile Rangers’a karşı muhteşem bir galibiyetle yendi

HalaycıBaşı

New member
Houston Astros 3. maç öncesinde ölüm döşeğindeydi; şimdi tüm ivme onların elinde.

Astros, Perşembe günü Amerikan Ligi Şampiyonası Serisinin 4. Oyununu alarak seriyi ikişer maça eşitledi.

Texas Rangers bu hafta başında Houston’da oynanan her iki maçı da aldı, dolayısıyla Astros daha deplasman maçına bile çıkmadan 2-0 geride kaldı. Houston tüm sezon boyunca evinde mücadele etti ama aynı zamanda deplasmanda da üstünlük sağladılar ve perşembe günü de 10-3’lük galibiyetlerinde de bunu yapmaya devam ettiler.

FOXNEWS.COM’DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



Houston Astros’tan José Abreu #79, 19 Ekim 2023’te Arlington, Teksas’ta düzenlenen Globe Life Field’da Şampiyona Serisinin Dördüncü Maçı sırasında Texas Rangers’a karşı dördüncü vuruşta sayı vuruşunu yaptıktan sonra takım arkadaşlarıyla kutlama yapıyor. (Richard Rodriguez/Getty Images)


Astros sopaları oyun başlar başlamaz harekete geçti. Andrew Heaney ilk vuruştan çıkamadığı için Jose Altuve ikiye katladı, Mauricio Dubon tek yaptı, Alex Bregman üçe katladı ve Yordan Alvarez tek başına üç Astros koşusu yaptı.

Ancak Texas bu durumu ortadan kaldırmayı başardı. İkinci vuruşta Adolis Garcia, Rangers’ı tahtaya çıkarmak için tek başına bir vuruş yaptı ve ikinci koşularında Josh Jung’un kese sineği geldi. Bir sonraki karede Corey Seager kendi solo çekimiyle konuyu pekiştiriyor.

Ancak Houston dördüncü turda bunu açtı. Alvarez grand slam’i yaklaşık 30 cm farkla kaçırdı ama Astros’a 4-3 üstünlük sağlayan bir kese uçuşuyla yaşamak zorunda kaldı. Ancak Jose Abreu’nun bir sonraki vurucusu, Astros’u dörde çıkarmak için üç sayılık bir homer’ı patlatırken, sert vuruşlu topunun bir daha seri sayı yapmamasını sağladı.


Chas McCormick


Houston Astros’tan 20 numaralı Chas McCormick, 19 Ekim 2023’te Arlington, Teksas’ta düzenlenen Globe Life Field’da Şampiyona Serisinin Dördüncü Maçı sırasında Texas Rangers’a karşı yedinci vuruşta sayı atışını kutluyor. (Carmen Mandato/Getty Images)


DIAMONDBACK’LER NLCS’DE PHILLIES’E KARŞI 3-0’LIK AÇIĞI ÖNLEMEK İÇİN YÜRÜYOR

Chas McCormick yedinci turda iki sayılık bir patlama ekledi ve Alvarez sekizinci turda başka bir RBI ile tekliyle oyuna girdi.

Jose Urquidy sadece 2,1 vuruşta kaldı, ancak Ryne Stanek, Hunter Brown, Phil Maton ve Rafael Montero’dan oluşan Astros’un boğa güreşi bir araya gelerek 6,2 puansız vuruşta rahatlama sağladı.

Altuve üç vuruş yaptı ve Alvarez’in iki vuruşu sezon sonrası ortalamasını 0,419’a çıkardı. Dubon bu sezon sonrasında da 0,471’e ulaşıyor.


Mauricio Dubon ve Jose Altuve


Houston Astros’tan Mauricio Dubón #14 ve Jose Altuve #27, 19 Ekim 2023’te Arlington, Teksas’ta düzenlenen Globe Life Field’da Şampiyona Serisinin Dördüncü Maçı sırasında Texas Rangers’a karşı dördüncü vuruşta sayı koşusunun ardından kutlama yapıyor. (Carmen Mandato/Getty Images)


FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Jordan Montgomery birinci sınıf atışını sürdürmeye ve Rangers’ı galibiyet sütununa geri getirmeye çalışırken, geleceğin Hall of Fame oyuncusu Justin Verlander Astros’a üst üste üçüncü Dünya Serisi görünümlerinden bir galibiyet uzaklaştırmayı hedefleyecek.