Aaron Rodgers Söylentileri: Azizler QB'nin radarında açıkça değil

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Aaron Rodgers, New York Jets ile iki yıl sonra 2025 sezonu için yeni bir takımla imzalayıp imzalamayacağı veya oyundan tamamen uzaklaşmaya karar vermedi.

Hafta sonu, imzalamayacağı en az bir takım olduğunu açıkça belirtti – New Orleans Saints.

Derek Carr ciddi bir omuz yaralanmasının ardından emekli olurken, organizasyon Tyler Shough, Spencer Rattler veya başka biriyle başlamak için bir çeyrek sıraya ihtiyaç duyabilir.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

New York Jets oyun kurucu Aaron Rodgers, 9 Eylül 2024 Pazartesi, Santa Clara, Kaliforniya'daki San Francisco 49ers'a karşı bir NFL futbol maçından önce ısınıyor. (AP Photo/Godofredo A. Vásquez)

Rodgers, “YNK Podcast” in canlı bir bölümü için Teksas'taydı ve bir hayran tarafından Azizler için oynamayı düşünüp düşünmeyeceği soruldu.

“Hayır,” diye yanıtladı Rodgers tereddüt etmeden. “Cevap bu. Orada birkaç kez oynadım, ama hayır, cevap hayır. Çok yaşlıyım. Louisiana'da yaşamak istemiyorum. Üzgünüm.”

Tüm işaretler Pittsburgh Steelers ile oynayan Rodgers'a işaret etti, ancak kalem kağıda konulmadı.

Aaron Rodgers ısınıyor

27 Ekim 2024, Foxborough, Massachusetts: New York Jets oyun kurucu Aaron Rodgers (8), Gillette Stadyumu'ndaki New England Patriots'a karşı oyunun başlamasından önce ısınıyor. (David Butler II-Imagn görüntüleri)

Steelers Star Linebacker, Aaron Rodgers'ın ücretsiz ajans Saga'nın 'hiç dikkat dağıtıcı' olmadığını söylüyor

Gösteri sırasında Chicago Bears ile oynamayı düşünüp düşünmeyeceği soruldu. Cevabında, Pittsburgh'daki manzaraları olduğu için en büyük ipuçlarından birini bıraktı.

“Hayır, ama inanıyorum ki bu yıl Chicago'da bir yolculukta oynayabilecek bir takım var” dedi. “Bilmiyorum, emin değilim. Kontrol etmeliyim. Chicago'yu seviyorum. Beni sevdiklerinden çok daha fazla. Harika bir ilişki oldu. Hepsi tek yönlü.”

Aaron Rodgers atıyor

New York Jets oyun kurucu Aaron Rodgers, 10 Kasım 2024 Pazar günü Glendale, Ariz'da bir NFL futbol maçının ilk yarısında Arizona Cardinals'e karşı atıyor. (AP Fotoğraf/Brynn Anderson)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Steelers 23 Kasım'da Chicago'da oynayacak.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamı, ve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.